Doors: 20:00

Start: 21:30

Presale: € 6

Box: € 6

Het is weer zover! De nacht van Pinkpop staat weer voor de deur.
Een avond die je niet wilt missen en zeker niet zal vergeten.

De Line-up tot nu toe is:

2 juni 2017 – Nacht van Pinkpop Featuring:

Circle of Silence
De Nato Partners
Geoff Wyld
Mescaliner
Witte Zon

Circle of Silence

De melodieuze metalband uit Heerlen staat al meer dan 12 jaar garant voor explosieve en energieke live shows en dat zal tijdens de Nacht van Pinkpop 2017 niet anders zijn.

Momenteel werkt Circle of Silence aan nieuw materiaal en in de wandelgangen wist men ons reeds te melden dat er heel wat nieuw werk gepresenteerd gaat worden. We zijn razend benieuwd! Jullie ook?!

De Nato Partners

De Nato Partners zijn een band van de tweede lichting punkrock: hard, snel en heftig. In de jaren tachtig en begin jaren negentig was de band veel live te zien en optredens ontpopten regelmatig in kolkende feestjes. Zo ook in onze eigen Oefenbunker. De band bracht nog muziek uit op cassettes, maar ook kwam er een maxi single en uiteindelijk een full lenght CD. In de regio is de band met recht “cult” te noemen en we raden je dan ook aan dit feestje niet te missen!

We zijn trots ze na vele jaren weer op de planken van de oefenbunker te hebben staan!

GEOFF WYLD

GEOFF WYLD is een driekoppige groovy, alternatieve rockband, met een vleugje indie en daarnaast een scala aan muzikale diversiteiten. Men is sinds het voorjaar van 2016 actief en momenteel zelfs in de startblokken om een eerste EP uit te brengen.
Het ontstaan van GEOFF WYLD kwam door een toevallig treffen tijdens een busrit. Na een babbeltje tussen Leroy en Jacko werd een ‘jamsessie’ geïnitieerd, waarbij ook Patrick werd uitgenodigd. Er was meteen een klik en al snel smeedde men snode plannen: GEOFF WYLD was geboren.
Met de eerder genoemde inspiraties creëren ze een nieuw geluid en zijn ze gebrand om een verrassende set neer te zetten!

Mescaliner

Mescaliner is een “reclusive band” uit Parkstad die een mix speelt van post- en psychrock en deze stijlen laat samensmelten in het ongewone. Soms met wiskunde-achtige structuren, dan weer vol emotioneel geladen soundscapes of harde gitaarriffs. En dat liefst allemaal in één liedje.

Een stel oude bekenden van de Oefenbunker die al zeker 10 jaar podia onveilig maken en zelfs al 2 albums hebben uitgebracht.

We zijn trots ze weer op onze bühne te kunnen presenteren, en dat terwijl ze zo hard bezig zijn met het maken van hun nieuwe CD!!

Witte Zon

Last, but definately not least, de vijfde en laatste band die wij bekend maken voor de 2017 editie van De Nacht van Pinkpop is:
Witte-Zon!!
 
Witte-Zon is een Heerlense band, gespecialiseerd in het maken van Nederlands pop/rock muziek.
Met een rauwe, af en toe psychedelische rand zijn hun nummers in alle eenvoud, uit het leven gegrepen.
Sinds hun ontstaan in de lente van 2014 repeteren ze in de Oefenbunker. Het is een band met het gevoel op de juiste plaats, bestaande uit 4 leden met ieder zijn eigen muzikale verleden.
Witte-Zon, daar krijg je het warm van!
 
Nu alle bands bekend zijn verheugen we ons op deze editie van De Nacht van Pinkpop. Het zal er een zijn als nooit tevoren!

Upcoming events

zaterdag 24 maart 2018

Bunker Techno

vrijdag 30 maart 2018

The Royal + 2 Years To Apocalypse + Under False Names

zaterdag 31 maart 2018

Jaded Heart (DE) & Guest

vrijdag 6 april 2018

Máni Orrason (ISL) + Izzy Goossen

vrijdag 13 april 2018

Storksky & Mantra

Volledige overzicht