Doors: 14:30

Start: 15:00

Entree: Gratis

Op vrijdag 18 Augustus sluiten wij Snuffelpop af.
Dit project wordt afgesloten met een presentatie. Tijdens deze uitvoering worden de ingestudeerde nummers onder begeleiding van de coaches gepresenteerd aan het publiek.

Maandag 14 Augustus tot Vrijdag 18 Augustus zal in het teken staan van de tweede editie van Snuffelpop. Snuffelpop is bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar die een zomermidweek lang actief aan de slag gaan met popmuziek. Jongeren met veelal weinig financiële middelen kunnen die week kennis opdoen met diverse muziekinstrumenten. Professionele docent-popmuzikanten met uiteenlopende specialisaties verzorgen “op maat'” workshops met talentontwikkeling als doel.

Ben je geïnteresseerd en tussen de 10 en 16 jaar? Wil jij je muzikale talent ontdekken?
Schrijf je dan voor 1 Augustus gratis in bij Jacqueline@oefenbunker.com

De vier geheimen krachten achter Snuffelpop zijn natuurlijk onze coaches, inmiddels niet meer weg te denken bij dit mooie project! Ook dit jaar hebben ze de handen ineen geslagen om de tweede editie tot een succes te maken.

Mag ik jullie even voorstellen:

Toni Willé

Toni Willé; Leadzangeres van “Pussycat” die een wereldhit scoorden met het nummer “Mississippi”.  Het werd  een  nummer 1 hit in 30 landen, van Brazilië tot Australië  en van Europa tot in Zuid Afrika.. meer dan 7 miljoen exemplaren zijn in die tijd wereldwijd verkocht. Daarnaast heeft de band ook nog hits gescoord met de nummers “Georgie”, “Smile” en “My Broken Souvenirs”.

Deze kanjer van een vrouw, met haar direct herkenbare mooie stem, is nog zeer actief met haar solo carrière zowel in binnen als buitenland.  Het moge duidelijk zijn dat haar ervaring als zangeres een grote toegevoegde waarde heeft binnen ons team en zij zal de deelnemers weer inspireren en motiveren op zanggebied. Zangtechnieken, samenzang en performances zijn enkele onderdelen die aan bod zullen komen. Voor meer info en boekingen kun je terecht op  haar facebookpagina;  https://.facebook.com/toniwilleofficial  of stuur haar een mailtje; toni.wille@outlook.com

Chivy Kuhles

o.a. Gitarist van zijn eigen band The Dynamics” enPalemiger Spatzen”.  De 23 jarige allround beroepsmuzikant is al op vroege leeftijd “besmet” geraakt door o.a. “Pink Floyd”, “Stevie Ray Vaugan”, “Gary Moore”, en “Jimi Hendrix”.  Deze invloeden worden door deze zeer getalenteerde gitarist vervolgens gebundeld in een geheel eigen blues/rock sound en zijn terug te horen in zijn band “The Dynamics” waar overigens dit jaar een album van uit komt. Maar voor wie dit te lang mocht duren…..deze jongen heeft inmiddels al 2 albums op zijn naam staan; “Uninhibited Mind” en “Story Teller”.  Een muzikaal bolwerk van  blues/ rock muziek waarin zijn gitaar natuurlijk de boventoon voert! Zijn ambities zijn om een groot publiek voor zich te winnen en zijn motto is: “Music is not what I do, but who I am”.

Wij hopen dan ook dat onze tweede coach met zijn gedrevenheid en talent onze jonge deelnemers weer weet te “besmetten”. Natuurlijk zullen diverse gitaartechnieken, samenspel en andere weetjes in deze tweede editie “Snuffelpop” overgebracht worden. Voor meer info en boekingen kun je terecht op; https://www.facebook.com/chivy.kuhles of check zijn website; www.thedynamics.nl

Patrick van den Heuvel

o.a  eigenaar van Drumschool Parkstad” , verzorgt drumlessen en cajón/percussie workshops. Daarnaast geeft hij, in opdracht van Muziekschool Kerkrade,  workshops op het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Verder is deze allround beroepsmuzikant ook bassist bij de band “Circle of Silence” en “Riptide”. Verder drummer geweest bij de band “Transpunk” en “Jessie Galante”(VS), “Unheilig”(Ger) en vele andere bands. Nu is hij  al enige jaren drummer bij de band “Plastic Personality”.

Deze gepassioneerde drummer/bassist kan niet ontbreken binnen het rijtje coaches. Hij zal op zijn ervaren manier de deelnemers kennis laten maken met en begeleiden in het bespelen van diverse percussie instrumenten zoals o.a. cajón. Samenspel, luisteren naar elkaar en diverse beats zullen aan de orde komen. Daarnaast zal hij ook de deelnemers kennis laten maken met de basgitaar want tja: ”It’s all about That Bass” 😉 Voor info en boekingen kun je terecht op; www.drumschoolparkstad.nl

Jacky

Jacqueline Dresen; o.a vrijwilliger bij De Oefenbunker en drumt er nog vrolijk op los. Is jaren “Jongerenwerker” binnen Gemeente Heerlen geweest. Daarnaast heeft ze op voortgezet onderwijs cajón- workshops gegeven. Heeft natuurlijk ook in diverse bands gespeeld en is de stille kracht achter het project “Snuffelpop”. De combinatie kinderen/jongeren en muziek maken is haar grote passie.

Zij zal samen met Patrick de deelnemers kennis laten maken met diverse percussie-instrumenten zoals de cajón  en natuurlijk zal haar drumstel hier niet in ontbreken! Ondersteunt daar waar nodig is en staat garant voor de vrolijke noot in die week 😉 Voor info en inschrijvingen Snuffelpop 2017 kun je terecht op www.oefenbunker.com of mail naar Jacqueline@oefenbunker.com

Impressie Snuffelpop 2016

Upcoming events

donderdag 22 maart 2018

Triptides US + No Man’s Valley

zaterdag 24 maart 2018

Bunker Techno

vrijdag 30 maart 2018

The Royal + 2 Years To Apocalypse + Under False Names

zaterdag 31 maart 2018

Jaded Heart (DE) & Guest

vrijdag 6 april 2018

Máni Orrason (ISL) + Izzy Goossen

Volledige overzicht