Doors: 21:00

Start: 21:30

Presale: € 8,50

Box: € 10,-

Bereid je voor op een reis naar planeet Zork! Elektries Gestoord komt dit keer de Oefenbunker op zijn kop zetten met niemand minder dan Miltatek! Met glow in the dark en misschien wel ergens een raket zal er Elektries Gestoord gedecoreerd gaan worden.
Dus zorg dat jij erbij bent en laat je leiden en vooral verrassen door Elektries Gestoorde muziek!

MiltaTek

oorspronkelijk uit het noordoosten van Frankrijk, MILTATEK ontdekte free-parties in 2007 en begon Elektries Gestoorde beats te componeren de dag na zijn eerste party!

Een frisse nieuwe Mentalcore live-set is in de maak, en zal deze bij op ons Elektries Gestoord feestje laten horen. Het zal de eerste keer zijn dat hij een live set  in Nedereland komt doen, een frisse nieuwe Mentalcore live-set is in de maak die ons helemaal Elektries Gestoord gaat maken.

Di2court a.k.a. Boy Nelissen

Di2court a.k.a. Boy Nelissen heeft een unieke Elektries Gestoorde stijl van Industrial Hardcore, Hardcore tot Acid, Tekno en harde Drum ’n Bass. In 2015 koopt hij zijn eerste DJ set. waar hij zijn eigen smaak van hardere stijlen kan mixen: “Donkere, harde en luidruchtige Elektries Gestoorde klanken.

Di2court draait op de eerste Tekno editie van Elektries Gestoord en is vanaf dan een nieuwe Resident van Elektries Gestoord.

Voga

Voga de Elektries Gestoorde uit Maastricht, draait al 20 jaar plaatjes en is zeker geen onbekende in Maastricht. Zo was hij Resident Dj van de toch wel legendarische nachtclub Nightlive, draaide op de Cityparade in Gent, Scenes Connected en ga zo maar door.

Hij produceert zelf Tekno muziek en zal zijn eigen Elektries Gestoorde sounds laten horen in zijn set. Voga’s sound is te omschrijven als stevig maar vrolijk, een stevige Tekno Beat met Elektries Gestoorde sequencers en synths die je helemaal Elektries Gestoord maken.

Lunair23

Lunair 23 is de alias van Niels van DON soundsystem.
Hij gaat ervoor zorgen dat je lichaam helemaal Elektries Gestoord wordt met intense industrial Tekno grooves terwijl hij een vleugje dromerige geluiden toevoegt om je hersenen te strelen.

Oorspronkelijk is hij afkomstig uit Frankrijk, en is Niels’ sound donkerder geworden tijdens zijn jaren in Nederland. Maar wees niet bang wij zorgen voor Elektries Gestoorde lichtjes. Maak je klaar voor 29 Oktober, want dan gaat hij jullie opwarmen met een Elektries Gestoorde openingsset!

Upcoming events

vrijdag 12 augustus 2022

Snuffelpop Eindpresentatie

zaterdag 20 augustus 2022

GEANNULEERD || Snuffel Lab Eindpresentatie

zaterdag 27 augustus 2022

EP Release: Buzzard’s Brew + Martin Sillen

zaterdag 3 september 2022

Bunkerpop 39

zaterdag 24 september 2022

Freestyle United

Volledige overzicht