We krijgen vragen of het Coronavirus (COIVD-19) gevolgen heeft voor concerten in de Oefenbunker.
Via dit bericht willen we jullie informeren over de laatste stand van zaken.

Op dit moment (12-3-2020, 14:30 uur) gaan alle geplande activiteiten in de Oefenbunker gewoon door.

In Nederland informeren en adviseren de RIVM (Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu) en VNPF (Vereniging Nationale Podia Festivals) ons over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast staan we in contact met lokale overheid, gemeente Landgraaf. In delen van Nederland, zoals in de Veiligheidsregio Brabant, worden activiteiten met meer dan 1000 bezoekers t/m 15 maart afgelast. Dit advies geldt niet voor Limburg. Activiteiten in de Oefenbunker (max. 250 bezoekers) gaan op dit moment dus gewoon door.

Wat kan jij doen?
Dat is na te lezen op de site van het RIVM (https://www.rivm.nl/). De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen, ook bij je bezoek aan onze activiteiten.

Deze maatregelen zijn:
– Was je handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes

Wat doen wij?
Veiligheid en hygiëne vinden we natuurlijk altijd belangrijk, maar nu des te meer. We zorgen ervoor dat publiek, artiesten en personeel gemakkelijk en regelmatig handen kunnen wassen en desinfecteren.

Meer berichten

13 juni 2024

Snuffelpop 2024

2 april 2024

Wij zijn op zoek naar jou!

28 maart 2024

Het voorjaar lonkt

29 januari 2024

Er is weer veel moois op komst!!!

26 augustus 2023

Tijdschema Bunkerpop #40 online

Nieuws overzicht