Drums of gitaar leren spelen? Je performance boosten? Meer weten van geluidstechniek? Bij de Oefenbunker kun je ook terecht om een breed scala aan lesprogramma’s. Hiervoor zijn vaste en wisselende lessen en cursussen te volgen bij zelfstandige docenten. Hieronder een kort overzicht van het actuele aanbod.

Gitaarles

Binnen no time raak je altijd de juiste snaar

Gitaar- en basdocent Ben Berendsen leert je in je eigen tempo de eerste stappen maken op je instrument of zorgt ervoor dat je techniek en vaardigheden verder uitbouwt. Daarnaast geeft Ben ook regelmatig bandplaying workshops.
Interesse?

Meer info

Drumles

Wil jij graag leren drummen of je skills naar een hoger niveau tillen?

Neem contact op en wij helpen je verder.

Meer info

Bandcoaching

Kan je band wel wat coaching gebruiken?

Neem contact op en wij helpen je verder.

Meer info

Cursus Geluidstechniek

Wilde je altijd al een keer een vette band van een super sound voorzien? Het publiek laten head bangen op ronkende gitaren? Voetjes van de grond met stompende beats? Laat je dan wegwijs maken op de digitale mengtafel. Leer de geheimen van goede microfoon opstelling of goede monitoring voor de band.

Hoe voorkom ik feedback? Hoe kan ik de zangeres laten shinen? Dat en meer tijdens onze workshops geluidstechniek die meerdere keren per jaar worden gegeven. Informeer via info@oefenbunker.com naar de data, kosten e.d. En wie weet kun je als vrijwilliger je skills meteen in de praktijk brengen bij een van de concerten in de Oefenbunker.

Meer info