Op 12 maart 2020 heeft de Nederlandse regering een aantal maatregelen ingesteld om het Corona-virus niet verder te laten verspreiden, waaronder: t/m 31 maart 2020 dienen evenementen boven de 100 bezoekers te worden afgelast. Op basis van deze maatregel en na overleg met de lokale overheid, worden alle concerten bij poppodium Oefenbunker t/m 31 maart 2020 afgelast als veiligheidsmaatregel naar onze bezoekers, artiesten en onze vrijwilligers.
Wij proberen een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor de afgelaste concerten. Per evenement gaan we bekijken en communiceren op welk moment we het alsnog kunnen laten plaats vinden. Kaartkopers worden per e-mail op de hoogte gebracht. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je op nieuwe datum niet kunnen, wordt aankoopbedrag gerestitueerd.

Repetities en besloten workshops met kleine groepen kunnen voor alsnog doorgaan, tenzij nieuwe maatregelen worden aangekondigd door de overheid.

Er komen op dit moment veel vragen binnen. Wij vragen jullie geen telefonisch contact op te nemen maar te mailen naar info@oefenbunker.com of via een PM op een van onze social media kanalen.
We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Bestuur Oefenbunker

Meer berichten

1 september 2022

Tijdschema Bunkerpop 2022

10 mei 2022

Oefenbunker bezoekers opgelet! De Heerlenseweg gaat weer op de schop!

8 maart 2022

Beschikbare oefenruimtes!

22 februari 2022

Vrijwilligerscaf√© ‘Back on Stage’

27 november 2021

Nieuws rondom de Corona maatregelen per 28 november 2021

Nieuws overzicht