Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 12,-

Box: € 15,-

A Burial at Sea (IE)

 

A Burial At Sea (IE) is het experimentele muziekproject van het Ierse duo Patrick Blaney en Dara Tohill. Hun muziek wordt bestempeld als progressieve postrock die put uit hun invloeden van shoegaze, post hardcore en neoklassiek uit de jaren 90.

Na de release van hun debuut-EP in 2017 begon de band de aandacht te trekken van de experimentele muziekscene met ondersteuning van genrebepalende zwaargewichten Tera Melos en And So I Watch You From Afar. De band toerde van 2018 tot 2019 meedogenloos door Europa, vaak maandenlang, zelfs één keer met de ziekenhuisopname van een bandlid tot gevolg. De uitgebreide tournees bevatten spraakmakende shows, waaronder een optreden op Bergmal Festival 2019 in Zürich, Post In Paris 2019 en Colossal in Kopenhagen 2021.

Het bombastische titelloze album uit 2020 omvat een breed spectrum aan genres, van emo tot math-rock, tot hardcore punk en zelfs black metal, en is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Sindsdien is A Burial At Sea bezig geweest met een recente adoptie van de familie Pelagic en werkt momenteel aan hun tweede album.

 

Inverness (CL)

 

Low-meets-Radiohead-meets-Explosions-In-The-Sky.
Het Chileense Inverness schuwt er niet voor om zang te gebruiken als voornaamste middel om ideeën en inspiratie in muziek te kanaliseren, in een meeslepende mix van shoegaze en postrock met hoge postpopgevoeligheden. Hun composities zijn rustgevend en betoverend en suggereren een volledig spectrum aan emoties, zonder ooit een zilveren randje te vergeten.
Inverness brengt postrock naar de dreampopruimte en verkent onbekende gebieden met vocaal beladen soundscapes, en brengt een werkelijk unieke stem naar het festival.

 

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

vrijdag 17 mei 2024

Newmoon (BE) + 32 Ohm

Volledige overzicht