Doors: 19:00

Start: 20:00

Presale: € 6,-

Box: € 7,50

Op 19 januari komt het langverwachte debuutalbum van A Minor Problem uit! Het album heet simpelweg ‘A Minor Problem’ en bevat 13 nummers, met een stijl variërend van singer-songwriter tot hardcore punk. Dit heugelijke feit wordt groots gevierd met een releaseshow in de Oefenbunker, waarbij het complete album integraal zal worden gespeeld! Verwacht een show met de energie van 10 blikjes Red Bull, zoals je van deze band gewend bent, maar ook een aantal aangename verrassingen. Naast A Minor Problem zal ook de Duitse poppunkband Forger optreden als voorprogramma en zal RTV Parkstad DJ Duncan Vrösch als afterparty een DJ-set verzorgen.

A Minor Problem

Plezier. Dat is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je naar A Minor Problem luistert. De band maakt rock met invloeden van o.a. Weezer, Green Day en Flogging Molly en doet dit met de energie van tien blikjes Red Bull. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de live optredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Mede dankzij deze live reputatie heeft de band naast haar eigen drukbezochte optredens ook het podium gedeeld met bands als Flogging Molly, De Staat, Ferocious Dog en Traumahelikopter.

De band bracht in 2015 haar EP ‘Houston, We Have A Minor Problem’ uit, die door 3voor12 werd beschreven als ‘een genot voor de oren’. Deze EP werd in 2016 gevolgd door de single ‘Accidents Exist’, als voorproefje op nieuw materiaal dat in 2018 zal verschijnen.

Forger (DE)

Garage punk meets pop melodieën.
Sinds 2012 scoort forger hits met hun catchy hooks, harmonische vocalen, melodische baslijnen, energieke power chords en drumritmes. Het in april 2017 uitgekomen debuut album “Drunken Pilot” is een belangrijke mijlpaal voor het pop-punk trio. Het album bestaat uit elf nummers die volgens de muzikanten “simpel en recht toe recht aan zijn”. Niklas (bas) en Roman (gitaar en vocalen) deelden als schoolvrienden al dezelfde passie voor muziek en besteedden elke vrije seconde aan het schrijven van hun eigen nummers om hun idolen Green Day en The Ramones te evenaren. Hierdoor lag de fundering van Forger al een aantal jaar vast voordat Tom (drums) zich in 2011 bij de band voegde. Met zijn energie en muzikale kunnen was hij het laatste puzzelstukje voor de band.

DJ Duncan Vrösch (RTV Parkstad)

Timetable

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht