Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

BRUIT ≤ is ontstaan uit de as van verschillende popbands en werd geboren uit de wens van zijn leden om de majors de rug toe te keren en terug te keren naar een creatieproces zonder beperkingen.

Aanvankelijk was het niet de bedoeling van de band om live op te treden, maar om te onderzoeken en te experimenteren, en emotioneel intense en uitgebreide instrumentale composities van conceptuele aard te creëren die post-rock, ambient electronica en modern klassiek samensmelten.

Elusive Sound bracht in het najaar van 2018 hun eerste EP uit getiteld “Monolith”. Daarna ging Bruit op tournee en deelde het podium met bands als Shy Low, Slift, The Black Heart Rebellion, Silent Whale Becomes A Dream, Jean Jean, Endless Dive, Poly Math, Orbel of A Burial At Sea.

BRUIT ≤ richtte zich op de compositie en productie van hun eerste volledige album. “The machine is burning and now everyone knows it could happen again“, werd op 2 april 2021 digitaal uitgebracht, vol ongeduld wachtend op de fysieke release via Pelagic Records (MONO, envy…) in 2022.

Upcoming events

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

zaterdag 15 april 2023

EP Release: Ditch the Volume + Jenny Hazel

Volledige overzicht