Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

BRUIT ≤ is ontstaan uit de as van verschillende popbands en werd geboren uit de wens van zijn leden om de majors de rug toe te keren en terug te keren naar een creatieproces zonder beperkingen.

Aanvankelijk was het niet de bedoeling van de band om live op te treden, maar om te onderzoeken en te experimenteren, en emotioneel intense en uitgebreide instrumentale composities van conceptuele aard te creëren die post-rock, ambient electronica en modern klassiek samensmelten.

Elusive Sound bracht in het najaar van 2018 hun eerste EP uit getiteld “Monolith”. Daarna ging Bruit op tournee en deelde het podium met bands als Shy Low, Slift, The Black Heart Rebellion, Silent Whale Becomes A Dream, Jean Jean, Endless Dive, Poly Math, Orbel of A Burial At Sea.

BRUIT ≤ richtte zich op de compositie en productie van hun eerste volledige album. “The machine is burning and now everyone knows it could happen again“, werd op 2 april 2021 digitaal uitgebracht, vol ongeduld wachtend op de fysieke release via Pelagic Records (MONO, envy…) in 2022.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht