Doors: 21:00

Start: 21:00

Presale: € 5,-

Box: € 5,-

Duister is het elektronische concept met een duister randje in het electro, minimal en techno genre. Dj’s die komen optreden zullen elk zijn eigen elektronische verhaal vertellen en onze line-up bestaat ook uit een eigen hoofdstuk per act.

De eerste editie zal bestaan uit RXmode ( dark electro ), Mellow ( dark minimal techno ) DTST ( dark techno ).

RXmode

RXmode ( Transhumanism/Monotoon Obscure Records ) komt na een nachtje Submotion en Nieuwe Nor Nacht een donkere electro verhaal vertellen in de oefenbunker te Landgraaf.

Zijn producties zijn duister en hebben elk een uniek tintje dat je mee op reis wordt genomen in zijn duistere electro sferen.

Met een support van Dave Clarke ( White Noise Radio ), W1b0 ( Transhumanism ), Helena Hauff, DJ Stingray en dikke releases op diverse internationale labels, mogen we zeker zeggen dat RXmode zijn stempel dubbel en dwars heeft verdiend in het electro genre.

Mellow

Mellow, bekend van Submotion ( diepe bassen ), impulse en beukavond met DnB tunes, een collab onder de naam second mission is in Limburg zeer zeker geen onbekende act.

Voor de eerste editie van Duister komt Mellow een exclusieve duistere electro/techno set draaien als perfecte aanvulling op RXmode. Deze twee dj’s zullen 3 uur lang een verhaal uit de speakers laten bladeren met een duistere climax tot aan het laatste hoofdstuk van hun verhaal.

Meer hoeven wij eigenlijk over deze act niet te vertellen, Mellow heeft zijn naam binnen Parkstad waar gemaakt.

DTST

DTST is een techno dj/producer in het minimalistisch en donkere hard techno genre van Limburgse bodem.

Zijn duistere, harde techno stijlen hebben zijn wegen gevonden diverse Duitse, Belgische en Nederlandse underground clubs. Zijn dj setjes zijn minimalistisch, donker, monotoon, stevig en rauw en dat vindt je ook terug in techno producties op labels van monotoon recordings en monotoon obscure records waar hij medeoprichter en mede-eigenaar van is van Heerlense bodem.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht