Doors: 22:00

Start: 22:00

Entree: Gratis

Kweekvijver is een laagdrempelig Dance concept van House tot Techno dat voor iedereen toegankelijk is vanaf 18 jaar.
Het is een mix van één vast genre of sub-genre per avond, met een perfecte climax in een elektronische verhaallijn dat wordt gedraaid door opkomend talent in een mix van underdogs of de oude garde, uit de regio Parkstad of Zuid Limburg.

Kweekvijver moet een platform zijn als opstap om ontdekt te worden door diverse podia en organisaties dat Limburg rijk is. Deze eerste Kweekvijver editie zal bestaan uit:

-Jens Manuel
-Krissy
-Dann At Bridges

Verwacht deze avond een perfecte opbouwende mix van House tot Melodic Techno, waar je lekker de voetjes van de vloer kunt doen of neem deze avond als de ideale uitlaatklep om de wekelijkse sleur even te vergeten in jouw eigen bubbel.

Dann at Bridges

Dann At Bridges, die ooit van Amsterdam naar Heerlen verhuisde, heeft zijn passie voor House en Techno muziek nooit verloren. Na een aantal jaren gedraaid te hebben in diverse clubs in Amsterdam en Limburg, is hij rond 2010 begonnen met het produceren van techno muziek. Vanaf die tijd heeft hij heel wat releases uitgebracht op internationale labels en is hij co-owner en founder van Monotoon Recordings en Monotoon Obscure Records. Dann At Bridges zal deze kweekvijver avond afsluiten met een dikke Melodic Techno set.

Krissy

Krissy is nog een ruwe diamant in de elektronische underground scène. Haar sporen heeft zij al achtergelaten bij Oscilate in Roermond en het Keldertje in Maastricht met DnB stijlen. Afgelopen Bunkerpop ’22 heeft Krissy haar debuut gemaakt bij de oefenbunker met haar House en Tech-House sounds. 29 oktober staat Krissy dan ook niet voor niets op de eerste editie van Kweekvijver in poppodium Oefenbunker te Landgraaf.

Jens Manuel

Jens Manuel is een Dj / Producer met meerdere persoonlijkheden in de Limburgse Dance scène die zeker op de eerste editie van Kweekvijver aanwezig moet zijn. Jens Manuel is het kloppend hart achter AirbassRadio van RTV Parkstad, oprichter van Soundland Recordings, sound engineering van Studio Southland en mede-oprichter en eigenaar van Monotoon Obscure Records en Monotoon Recordings.

Jens Manuel heeft op heel wat feestjes en in clubs gedraaid op Limburgse bodem in de stijlen van Deep House tot harde Techno. Bijna elke donderdagavond is deze host te beluisteren met AirbassRadio live op RTV Parkstad 89.2FM. Tijdens de eerste editie van Kweekvijver zal Jens Manuel de avond opwarmen met diepe House en Techno House tunes.

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht