Doors: 21:00

Start: 21:00

Entree: Gratis

Kweekvijver #2.0 is terug met een laagdrempelig concept voor een breed publiek die op zoek zijn naar een betaalbare uitlaatklep voor jong en oud.
Kweekvijver is een podiumconcept voor talentvolle dj’s in de regio Parkstad en omgeving. De Oefenbunker biedt hier ruimte voor aan aan talentontwikkeling voor jong en oud, zodat men zijn/haar draaikunsten kan vertonen voor een breder publiek.
De tweede editie bestaat uit een vinyl only night en hiervoor hebben wij een aantal oude rotten van het vak in de line-up gezet.
ROHS, RUBY H en JENS MANUEL zorgen die avond voor een ouderwets avondje house/progressive/trance classics. Deze avond zal een reis zijn uit de jaren 90 met de sounds van de Peppermil, De Kachel, Galaxy en Starlight.

ROHS

ROHS gaat al meer dan 20 jaar mee in de Zuid-Limburgse dance scène met vooral trance en rave tunes uit de jaren 90. Deze dj/producer uit Parkstad was bekend uit de tijd in clubs zoals, de peppermill, starlight en de galaxy.

Tijdens de lockdown in de corona periode had ROHS nog een exclusieve techno set gedraaid met “op gepaste afstand” van de oefenbunker. Tijdens kweekvijver #2.0 haalt deze artiest zijn trance classics op vinyl uit het stof voor een classic night in de oefenbunker.

Op dit moment staat ROHS bekend met zijn techno label Set Tone Recordings en heeft deze DJ/producer op de avonden van AirbassRadio op RTV Parkstad de dj booth mogen delen met Oliver Way van EPM Music en Ben Long.

RUBY H

Ruby H is altijd een muziekliefhebber geweest. Maar sinds hij in de jaren 90 de clubs in België had ontdekt, is hij de elektronische muziek ontzettend gaan waarderen. Door de Dj’s daar aan het werk te zien met vinyl kreeg hij echt de kriebels om dit ook te leren. Als hij op stap was kocht hij aan het einde van de avond cassettebandjes met een mix en dit inspireerde hem om ook zo te gaan mixen.

De aanschaf van de Techincs platenspelers, een mengpaneel en lp’s volgden ook snel en het oefenen kon beginnen. Ruby houdt ervan om zijn publiek te verwennen met een goede mix op zijn platenspelers, hij is een echte old school DJ die draait met vinyl.

JENS MANUEL

Jens Manuel komt de avond opwarmen met zijn house classics dj set en dit is de perfecte warming-up voor RUBY H en ROHS.

Met zijn AirbassRadio show van RTV Parkstad en zijn label Southland Recordings, mede-eigenaar van het Heerlense label Monotoon recordings en Monotoon Obscure Records en resident dj van Bunker Club, heeft deze artiest eigenlijk geen introductie meer nodig.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht