Doors: 22:00

Start: 22:00

Presale: € 5,-

Box: € 8,-

24 maart 2018 is Bunker Techno terug met een dosis techno gehalte waar je u tegen zegt.
Deze avond wordt opgebouwd met onze resident dj uit Parkstad, een techno live act van een lokale dj uit Limburg en wij hebben een speciale gast dj met een Berlijnse achtergrond.
De techno liefhebbers kunnen heel wat groovy en pompende up-lifting techno muziek verwachten tijdens deze editie in de Oefenbunker te Landgraaf.

Leeftijd is 18+

Carara

Het is een Berlijnse-techno veteraan met heel wat muzikale en producers ervaring dat deze man rijk is. Zijn muziek is duister en rauw met een up-lifting ritme in verwerkt. Zijn producties worden op labels uitgebracht zoals, Elektrax Recordings, Wall Music, Dope, Monotoon Recordings, DSR Digital, etc. Producers zoals Richie Hawtin, Mike Wall, Niereich, etc. hebben regelmatig zijn muziek in hun setjes dat op de grootste events en festivals gedraaid wordt. Met muzikale samenwerkingen tussen zijn wederhelft Ela Luna, runnen zij samen het concept Code Luna. Carara, Dann At Bridges en DTST zijn sinds 2016 meer naar elkaar toegegroeid met producties, remixen op het label van Monotoon Recordings dat is gevestigd in Heerlen.

TeknoD

Hij is geen onbekende dj uit onze Limburgse regio die heel wat feestjes op zijn naam heeft staan. Deze veteraan heeft zijn techno sporen inmiddels achtergelaten op feesten van Deep, Code Rood, Deep Down, Graefenthal en in clubs zoals, het Stadslab, Volt, De Club, Azijnfabriek om zijn hoogte punten op te mogen noemen in zijn muzikale cariere.
De liefhebbers uit onze regio volgen zijn groovy en dynamische techno muziek op hun welbekende live-streaming avonden van het Ketelhuis.
TeknoD zal de bezoekers in de stemming gaan brengen en opwarmen voor dat het techno geweld van Carara zal beginnen tijdens deze avond van Bunker Techno.

Jens Manuel

Hij is inmiddels de resident dj geworden van het concept Bunker Techno. Hij zal deze avond in de vroege uurtjes zijn funky en groovy tonen laten horen in een techno jasje van nu. Samen host hij met Bjorn Hosek het wel bekende radio concept Airbassradio elke donderdagavond bij RTV Parkstad in Landgraaf. Zijn setjes zijn regelmatig live te volgen dmv hun streaming tijdens deze shows.

Inmiddels is Jens Manuel een belangrijke producer en media partner geworden van het label Monotoon Recordings uit Heerlen. Zijn producties zijn uniek, rauw met groovy invloeden dat zeer zeker voor een dynamiek zorgt in een dj set. Zijn nieuwe producties dat in 2018 gaat uitkomen is al regelmatig gedraaid door DTST op verschillende feestjes en in clubs. Het resultaat mag er zijn, want het publiek gaat aardig uit haar of zijn dak met de sounds van Jens Manuel.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht