Doors: 21:30

Start: 22:00

Box: € 5,-

KEFFISH en Movement6 zijn techno dj/producers van Amsterdam en zitten in het collectief “Comfort Sessions” opgericht door Bram Troost, Keffish en Movement6. Het Duo Keffish en Movement6 hebben het concept “Comfort Sessions” overgenomen en min of meer nieuw leven ingeblazen om dit concept te verbeteren aan deze tijd. “Comfort Sessions” is in Amsterdam en omgeving een techno concept met een hele brede stijl met house, groovy en melodische invloeden in het techno genre. Keffish en Movement6 zijn niet alleen te beluisteren op het bekende Amsterdamse radio platform “AJR”, maar ook bij het internet radio platform “50:HERTZ radio”.
Keffish en Movement6 hebben techno producties uitgebracht op labels zoals, Distortus Music, Monotoon recordings, General Surgery Records en hebben nationaal en internationaal in diverse clubs en feesten hun draai kunsten mogen vertonen. 2 juni 2018 komt dit duo naar de Oefenbunker te Landgraaf voor een exclusieve B2B dj set om het club seizoen van Bunker Techno in stijl af te sluiten.

Movement6

Jens Manuel

Jens Manuel heeft eigenlijk geen introductie meer nodig en deze DJ/producer is de resident DJ van het concept Bunker Techno van de Oefenbunker te Landgraaf. Jens Manuel is de eigenaar van zijn eigen label Southland Recordings en mede eigenaar van het label Monotoon Recordings en Monotoon Obscure Records dat is gevestigd in Heerlen. Met zijn radio show Airbassradio bij RTV Parkstad host hij dit samen met Bjorn Hosek. En elke donderdagavond voorzien zij Parkstad en ver daarbuiten voor de beste elektronische tunes op de ether en het internetplatform in stijlen van house tot techno.

Dann At Bridges

Dann At Bridges is een DJ/producer die is geboren en getogen in Amsterdam en meer dan tien jaar in Heerlen woont. Dit lokale talent heeft al eerder in de Oefenbunker te Landgraaf gedraaid met zijn duistere en rauwe techno stijl. 2 juni 2018 is Dann At Bridges terug om de Bunker Techno avond in stijl op te warmen voor Jens Manuel en de act Keffish B2B Movement6. Dann At Bridges is de mede-eigenaar en oprichter van het techno label Monotoon Recordings en Monotoon Obscure records, gevestigd in Heerlen. Deze DJ/producer heeft diverse clubs en feesten in Amsterdam en Limburg al op zijn naam staan met zijn techno sounds.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht