Doors: 22:00

Start: 22:00

Box: € 5,-

Het nachtprogamma “bunker club” van de oefenbunker presenteert haar vaste techno progamnma “Bunker techno”.
Bunker Techno staat niet alleen garant als kweekvijver van Parkstad, maar houdt ook de techno underground scene instant. Bunker Techno is een underground concept met haar eigen techno cultuur met haar vaste liefhebbers die niet van mainstream techno avonden houden. Bunker Techno is dus veel meer dan alleen een avondje uit!

Dus zet deze datum in jullie agenda!

BOM & Bas Albers

Na onze hosting op de carnavalszondag in Heerlen met Dann At Bridges, Jens Manuel en DTST tijdens de avond van Warehouse Rave in poppodium Nieuwe Nor, hebben wij voor onze nieuwe editie “BOM & Bas Albers” uitgenodigd.

Dit duo staat vooral bekend van de Nachtruis avonden en Bas Albers is een echte underdog van de Amsterdamse techno scene. Met een release op het label Fild on Acid van Reinier Zonneveld, collabs met Durtysoxxx ( USA ), Jamie Fullick ( UK ), Anty S.L.A.M. & Weapon ( UK ), heeft deze dj en producer heel wat producties op het label Distortus Music ( co-owner & founder ), Funk `N Deep, 50:HERTZ, op zijn naam staan.

Mellow B2B DTST

De warming-up van deze Bunker techno avond wordt verzorgd door onze vaste lokale waardes Mellow in een B2B TECHNO dj set met DTST. Een echte introductie hebben deze heren niet nodig onder het vaste techno publiek van Parkstad en Limburg. Deze B2B dj act zal zeer zeker uniek zijn!

Maar toch, eerlijk is eerlijk, Code Rood, Beukavond, Technobis, Static, Warehouse Rave, Bunker Techno, Airbassradio, Il Cavo, Kleurenblind, Subtanz ( AC ), Vision ( AC ), etc. zal zeer zeker als muziek in de oren klinken bij onze vaste techno publiek in onze grensregio en Limburg.

Een reden om vroeg te komen!

JSGS B2B Tim Deetakt

Als Bunker Techno denkt aan underground en rauw, dan denkt Bunker Techno aan Unsafe, Code Rood, Technobis! Als wij afsluiten met lokale underground acts, dan doen wij dit ook in stijl!

Om de avond stevig en hard af te sluiten doen wij dit met een experimentele en gepaste act als een try-out! De geschikte personen die wij daarvoor hebben gekozen en gevraagd zal een B2B DJ set zijn met de heren JSGS B2B Tim Deetakt! Wat jullie te wachten staat is het beukwerk wat jullie gewend zijn van de heren tijdens Unsafe en Code Rood.

Dus! Stil staan is geen optie meer tijdens deze Bunker Techno editie en start het weekend in stijl bij de Oefenbunker te Landgraaf. De Oefenbunker valt ook in de categorie “de donkerste underground poppodia” waar diverse undergroundculturen bij elkaar samenkomen voor een geslaagde avond in Parkstad.

Upcoming events

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

zaterdag 28 oktober 2023

Harsh Frequencies Over Limburg II

Volledige overzicht