Doors: 21:30

Start: 22:00

Presale: € 5,-

Box: € 5,-

Bunker Techno pres.’Girls Love Techno’ in het kader van Internationale Vrouwendag op 8 maart aanstaande.
7 maart trappen wij af met onze eerste vrouwelijke dj en om 00.00 gaan wij de nacht in om 8 maart flink in te luiden met stevige techno door vrouwelijk talent uit de regio en Duitsland.

Deze Bunker Techno editie is anders dan wat de techno liefhebbers van ons gewend zijn. Drie vrouwelijke techno acts zijn geen onbekende in onze regio. Deze dames gaan ons verwennen met een stevig potje techno muziek van eigen bodem.

Celina Beyers (DE)

De ‘Girls Love Techno’ avond van Bunker techno en Bunker Club in de Oefenbunker wordt afgesloten met een stevige melodische en rauwe techno set door Celina Beyers. Deze waardige afsluiter voor de internationale vrouwendag is zeer zeker de moeite waard om een dansje en een drankje te komen doen bij de oefenbunker in Landgraaf.

Celina Beyers komt uit Duitsland, net over de grens bij ons van Landgraaf en deze dj mag zeer zeker zeggen dat zij hard op weg is om dit gebied te veroveren met haar Techno sounds. In de omgeving van Aken en Keulen heeft zij letterlijk bijna elke clubs op haar naam staan zoals de NOX, Musikbunker, Kaixers, H14 en Fraiche Vaals plaatsen wij er stiekem ook bij. In Keulen heeft zij ElektroKuche, Bootshaus, Heinz Gaul, Red Cat Lounge en Odonien op haar naam staan. Haar resident avonden voor Basscafe, Impulz, Printnight in het Atrium van Heinsberg, NOX in Aken en Nachtgalerie in Munchen Gladbach is min of meer haar identiteit in onze regio. Microport komt er zeker aan de komende maanden waar Celina Beyers haar voetsporen gaat achterlaten.

DRSSN

DRSSN is een lokale en een creatieve talent uit Parkstad op het gebied van draaien en produceren in de elektronische underground scene dat Limburg rijk is.
Met haar debuut voor de Oefenbunker op Bunkerpop en haar resident avond voor Bunker Techno is DRSSN binnen twee jaar tijd behoorlijk gegroeid.
Deze jonge dame mocht meedoen aan de talenten evenementen van Kunstbende Limburg en IBA Parkstad tijdens Pinkpop. Inmiddels heeft DRSSN al de support van Poppodium Nieuwe Nor met haar Nieuwe Nor Nacht techno avonden en Dark Boutique van Sittard.

DRSSN is dus niet alleen een dj maar zij maakt ook haar eigen duistere/rauwe techno producties dat perfect in haar dj set past. Haar Identiteit is terug te vinden op labels van Monotoon Recordings, Monotoon Obscure Records dat is gevestigd in Heerlen van Limburgse bodem en op internationale labels als Affluenza Records, Red Channel Records. De remix van DRSSN voor DTST voor het label Monotoon Obscure Records mogen jullie zeker niet missen.

Nathaly Kenzo

Om deze avond verder op te warmen naar een hoger niveau, neemt Nataly Kenzo het stokje over van DRSSN. Nataly Kenzo staat vooral bekend met haar melodische en stevige techno die je kon beluisteren op haar eigen radio podcast mixen voor ‘Beats2Dance’ en de lokale feesten van Intensss, Revelation in Kasteel Hoensbroek, Pleasure Times en de avonden van Silvano & Tommy Tommy met het concept ‘Shooters Calling’ in Parkstad.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht