Doors: 22:00

Start: 22:00

Box: € 5,-

Voor deze techno editie hebben wij de beste techno dj`s uit onze regio en Duitse grens gebied geprogrammeerd in de Oefenbunker te Landgraaf.
wij presenteren;

DRSSN

DRSSN: Een opkomend talent uit Heerlen/Parkstad dat haar visie heeft gericht op duistere techno met melodische invloeden. Haar sounds en stijl is terug te vinden met try-out producties en remixen op haar eigen Youtube kanaal. Afgelopen Bunkerpop editie heeft zij bij de Oefenbunker te Landgraaf haar debuut gemaakt als DJ-Jane om onze lokale elektronische undergroundscene te versterken binnen Parkstad. DRSSN zal binnenkort ook haar eerste debuut met techno tracks gaan uitbrengen op het label van Monotoon Recordings dat is gevestigd in Heerlen.

Dann At Bridges

Dann At Bridges: een dj/producer met zijn roots uit Amsterdam dat al jaren in Heerlen woont. Dann At Bridges is voor Heerlen/Parkstad en omgeving een belangrijke schakel en fundament in onze lokale elektronische undergroundscene samen met DTST en Jens Manuel. Zijn techno producties zijn vooral terug te vinden op het label Monotoon Recordings en Monotoon Obscure Records waar deze artiest de co-owner en founder van is. In de Oefenbunker zal Dann At Bridges voor de derde keer terugkomen met een stevige opbouwende techno set voor het duo THOTH en Nick Bergrath die deze avond zullen afsluiten.

THOTH B2B Nick Bergrath

De afsluiters van deze Bunker Techno avond zullen onze lokale en zuiderburen [THOTH B2B Nick Bergrath] zijn met hun stevige, duistere en melodische techno. Deze dj`s domineren hoofdzakelijk de Duitse techno scene van de Musikbunker in Aken met Kleurenblind, W-TAL rave, Traumweiter, Basscafe, Lalaland invites, etc. en zij gaan steeds meer de verschuiving maken richting Heerlen/Parkstad met nieuwe Kleurenblind edities van THOTH in poppodium Nieuwe Nor. THOTH heeft zijn sporen al eerder in de Oefenbunker te Landgraaf achtergelaten of bij Code Rood met zijn techno set en deze avond gaat hij dit nog eens dunnetjes over doen samen met Nick Bergrath.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht