Doors: 21:30

Start: 22:00

Entree: Gratis

16 december 2017 is de volgende editie van Bunker techno in de Oefenbunker te Landgraaf. Na het succes van afgelopen editie in september hebben wij voor deze editie weer een gast dj uit Duitsland. Tijdens deze avond zullen de dj`s weer een volwaardige techno avond draaien.

Deze editie staat in het teken van een “Vinyl Only Night”. Onderstaande helden gaan lekker ouderwets mixen met vinyl. Om het retro gevoel te garanderen zijn er ook twee techno dj`s uit Parkstad die al 20 jaar in de dance scene meegaan. De main act van deze avond is een nieuwkomer in Parkstad en het is voor ons een eer dat Mikka Vision zijn debuut gaat maken in Nederland bij de Oefenbunker.

Zet deze tweede techno editie van Bunker techno in jullie agenda, want ook tijdens de drukke avonden en feestdagen die ons te wachten staan, is de entree GRATIS.

Dit feest is voor 18+ (ID is verplicht. Er kan naar gevraagd worden!)
Start: 22.00 uur tot 02.45

LET OP!!! Zero tolerance beleid op drugs en drank misbruik!

Mikka Vision

Mikka Vision is een techno dj met een dynamische techno sound. Hij draait gewoon lekker ouderwets met vinyl. Op zijn eigen feesten in de Musikbunker in Aken debuteren dan ook hoofdzakelijk dj`s die met vinyl draaien. Mikka Vision is een van de weinige artiesten die vinyl nog in stand wilt houden en de muzikale kunst bovenaan zijn lijstje heeft staan. Techno liefhebbers uit onze regio zijn met Mikka Vision bekend van zijn concepten Vision AC en Subtanz in de Musikbunker in Aken. Mikka Vision wordt serieus genomen en op de voet gevolgd door de crème de la crème van de Duitse techno scene vanwege zijn unieke techno feesten. Deze man heeft al namen over de vloer gehad als Niereich, Secret Cinema, Dolby D, Markus Zuckut, Lowkey & Kardinal, Saimon en Carara.

Jens Manuel

Onze opwarmer is Jens Manuel die wij inmiddels kennen met zijn hostings van Airbassradio bij RTV Parkstad te Landgraaf en het label Monotoon recordings uit Heerlen, waar deze dj/producer zijn debuut heeft gemaakt met zijn eigen EP. Inmiddels is deze man al een resident dj geworden binnen de dance afdeling van de Oefenbunker.

ROHS

Afsluiter van dit feestje is ROHS. Heeft zijn debuut al gemaakt op het label van Monotoon recordings en zijn debuut gemaakt in de Oefenbunker in 2016 met het techno feest van “Less Then Zero”.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht