Doors: 21:30

Start: 22:00

Presale: € 5,-

Box: € 8,-

14 september 2018 trapt Bunker TECHNO haar nieuwe club seizoen af met een XL editie! Voor deze speciale editie hebben wij Deep Dimension uitgenodigd in de Oefenbunker te Landgraaf. Dit duo is onze hoofd act en zij gaan als een speer in de Nederlandse en Belgische techno scene. Tevens zal deze Bunker TECHNO avond ook onze support zijn van hun jonge en frisse techno label “GEN X”. Hun eerste release op vinyl gaat wereldwijd als een trein en hun tweede album staat al in de steigers. Deze artiesten krijgen een support van de dj`s Dennis Hewing en Sascha Matthias [ Aken, Duitsland ] en onze eigen resident dj/producer Jens Manuel uit Heerlen.

DEEP DIMENSION [ GEN X, ReKids, Monotoon Recordings ]

Dit duo uit Brabant zijn talentvolle dj`s/producers dat onze Nederlandse techno scene rijk is. De kwaliteiten van deze heren is terug te vinden in hun eigen project Deep Dimension en hun eigen label met releases op vinyl onder de naam GEN X. Deep Dimension hebben haar muzikale sporen dik verdient en dat is terug te zien met het support die zij krijgen van Joseph Capriati, Remco Beekwilder, Dax J, etc. Hun producties zijn ook terug te vinden op labels zoals, DNA records [ NL ], Coincidence records [ BE }, Rekids [ DE ] en Monotoon Recordings [ NL ]. Hedendaags zijn deze heren ook al bijna niet meer weg te slaan in de Nederlandse en Blegische clubscene of op festivals. Voor ons is dit de perfecte reden om Deep Dimension naar Limburg te halen in de Oefenbunker te Landgraaf.

Dennis Hewing B2B Sascha Matthias

Dennis Hewing B2B Sascha Matthias zijn dj`s/producers uit Aken [ Duitsland ] die voor de tweede keer de Oefenbunker in Landgraaf komen bezoeken met een techno set. Dit keer zal Dennis Hewing B2B gaan draaien met zijn techno partner in crime Sascha Matthias. Dit duo is vooral bekend bij hun eigen concept in de Night Life in Aken onder hun naam Dunkel, Dreckig und Laut. Dit duo hebben hun sporen mogen achterlaten tijdens techno avonden in de Musikbunker, techno feesten van LaLaLand in Aken en bij raves in de omgeving van het Ruhr gebied. Dennis Hewing heeft zijn debuut mogen maken in 2017 met zijn eerste release op Monotoon Recordings met remixen van Carara en E la Luna. Eind 2018 zal nog een release van Dennis Hewing uitkomen in een samenwerking met DTST uit Heerlen.

Jens Manuel

Jens Manuel, afkomstig uit Heerlen heeft geen introductie meer nodig, omdat hij de resident dj/producer is van de Oefenbunker te Landgraaf tijdens onze Bunker TECHNO avonden. Jens Manuel is eigenaar van zijn eigen label en studio Southland Recordings en mede-eigenaar van de labels Monotoon recordings en Monotoon Obscure records dat is gevestigd in Heerlen. Dit verborgen talent van Parkstad host zijn eigen radioshow, Airbassradio bij RTV Parkstad samen met Bjorn Hosek en Jens Manuel is hedendaags terug te vinden op feesten van Static in Roermond of de Warehouse feestjes tijdens carNORval in Poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen. Samen met Dann At Bridges en DTST vormen zij ook een nieuwe act uit Heerlen onder de naam District South.

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht