Doors: 21:30

Start: 22:00

Entree: Gratis

Bunker Techno is een nieuw techno concept van de Oefenbunker in Landgraaf.

Raw Dee

Bunker Techno kijkt niet alleen naar gevestigde artiesten, maar ook naar jonge, oude of opkomende talentvolle artiesten.

Raw Dee is onze eerste local artiest voor deze eerste Bunker Techno editie dat uit Parkstad komt. Deze man draait regelmatig voor het team van Airbassradio voor RTV Parkstad in Landgraaf.

Zijn techno set is lekker rauw en groovy met hier en daar wat house invloeden in verwerkt.

Raw Dee gaat deze editie openen met zijn talentvolle platenkeuze tijdens onze eerste editie van Bunker Techno.

 

Dennis Hewing (DE)

Deze jonge artiest uit Aken ( Duitsland ) heeft een diverse techno stijl met een donkere en groovy tunes in verwerkt.

Dennis Hewing had zijn debuut gemaakt met een dj set voor Airbassradio bij RTV Parkstad in Landgraaf en over de grens richting Maastricht wordt deze artiest door een nieuwe generatie techno liefhebbers al goed opgepikt.

Dennis Hewing is resident dj van techno feesten in de Musikbunker (Aken ), Night Life ( Aken ) en sinds kort van het nieuwe concept Code Luna in Aken.

Deze artiest heeft ook zijn eerste EP uitgebracht op het label van Monotoon recordings, dat is gevestigd in Heerlen met een remix van E La Luna.

Voor deze eerste editie van Bunker Techno kijken wij dan ook meteen over de grens om deze artiest naar de Oefenbunker te halen in Landgraaf.

TeknoD

Deze dj/live act uit Sittard heeft menige feesten op z`n kop weten te zetten in Limburg, Duitsland en België met zijn groovy techno set.

TeknoD is vooral bekend van het Limburgse concept Deep en Deep Down collectief, van feesten van Code Rood in Brunssum, Intiem festival om even zijn hoogtepunten maar eens op te noemen.

TeknoD is heden actief met het concept Ketelhuis dat bestaat uit kleine, intieme feestjes op diverse locaties in Limburg dat gepaard gaat met een LIVE-streaming op social-media.

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht