Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 5,-

Box: € 7,50

Bunker Underground staat garant voor talentvolle dj`s en producers uit de huidige techno scene van het land. En Bunker Underground samen met de Oefenbunker zijn dan niet voor niets de kweekvijver van Parkstad waar wij inmiddels het “Parkstad Finest” er uit vissen en aanbod brengen in deze poppodia van Landgraaf.

Met deze nieuwe editie zoekt de Oefenbunker en haar concept “Bunker Underground” haar grenzen op met harde, rauwe, stamp-TECHNO-veegwerk, die wij jullie alvast door de strot duwen!

Het duo Pellis & van Beers zullen eind maart samen met RCHTR de Oefenbunker tot aan het fundament gaan afbreken tijdens Bunker Underground.

DTST en Jens Manuel bouwen het hele zaakje voor deze sloopmachines en hamer op om tot een perfecte climax te komen.

Voordat Pellis & van Beers en RCHTR deze techno avond op zijn kop gaan zetten, zullen Jens Manuel en DTST ( Monotoon Recordings ) deze avond waardig gaan opbouwen.

Pellis en van Beers

Het duo Pellis en van Beers uit het zuiden van Nederland ( een nieuw project van Bart Pellis en Geweld ( Jeroen van Beers ), zijn op dit moment als jonge opkomende talentvolle dj`s en producers in een zeer korte tijd al aardig aan de weg aan het timmeren.

Op dit moment is hun concept al sterk aan het groeien en waren zij al te vinden op feesten en in clubs zoals, de Toffler ( Rotterdam ), binnenkort in de Pip in Den Haag voor het feest Bestemming onbekend en hun eerste festival “Bassrules Outdoor” om deze hoogtepunten van dit jaar al op te noemen..

Pellis & van Beers zijn op dit moment flink actief met stevige, rauwe techno producties met een industrieel randje. Bezoek hun Soundcloud pagina voor een impressie en welke techno stijl zij samen brouwen.

2017 zal voor dit duo een mooi jaar gaan worden en voor ons reden genoeg om deze heren naar het zuiden te halen van Limburg in de Oefenbunker te Landgraaf.

RCHTR

Onze tweede act ( de lokale headliner uit Maastricht ) RCHTR aka Mordred is op dit moment aardig aan de weg aan het timmeren met zijn harde industriële rauwe techno sounds en producties.

Deze sterk groeiende artiest uit Zuid Limburg begint zijn sporen al achter te laten in de Limburgse undergroundscene.

RCHTR heeft zijn debuut gemaakt op het label van Monotoon Recordings uit Heerlen ( Parkstad ) met een remix voor de artiest Geweld aka van het duo Pellis & van Beers.

RCHTR is in Limburg en over de grens al op heel wat feestjes en festivals geweest met diverse collabs en aliassen bij bijvoorbeeld de Musikbunker in Aken, 12INCHcity festival, op feestjes van Electries Gestoord ( Maastricht ), Industrial Chaos ( Maastricht ), Code Rood ( Brunssum ) en in de Complex in Maastricht om zijn hoogtepunten maar even op te noemen.

RCHTR heeft al een keer eerder een bezoekje gebracht aan de Oefenbunker in 2016 bij het druk bezochte event “Pulse Rave”!

Voordat deze jongeman de Complex in Maastricht met het feest van Claydrum invites DAX J deze tempel gaat slopen met zijn techno sounds, zal RCHTR 25 maart 2017 nog een keer de Oefenbunker komen bezoeken met een harde techno set.

Wie nog niet met deze man bekend is, mag zeer zeker genieten van zijn remix voor Geweld op het label van Monotoon Recordings uit Heerlen.

 

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht