Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 8,-

Box: € 12,-

Dool

DOOL komt bij ons spelen! Wie? DOOL! Da’s de nieuwe band van Ryanne van Dorst, die drie jaar geleden onder de noemer Elle Bandita bij ons op het plankier de kalk van de muren stond te blazen. De toeschouwers schrokken in aanvang een beetje van de Rotterdamse directheid van de anti-diva, maar in no-time pakte ze de zaal meter voor meter in.

Nu is ze dus op pad met haar nieuwe band DOOL, die een verrassend melodieuze oersoep van doommetal, alternatieve rock en psychedelica serveert. Luister maar eens naar de eerste single ‘Owynagot’ op Youtube en je bent verkocht. Hou je van Sisters Of Mercy, The Melvins of The Devil’s Blood, dan is dit echt de moeite waard. Naast Ryanne van Dorst (zang, gitaar) bestaat DOOL uit leden van San Andreas, GOLD en The Devil’s Blood en dat staat garant voor een show, die staat als een bunker. In januari 2017 staat de release van het eerste album van DOOL gepland.

Dood

DOOD is een Limburgse black metalband die sinds 2011 actief is en omschrijft zichzelf als “Psycho Black Metal”. Hun eerste optreden was in Benavente Portugal op het X Treme Metal Attack festival. Dood heeft sindsdien het podium gedeeld met Nargaroth, Endstille, Lord Mantis e.v.a.. In 2015 leveren ze hun eerste full-length Opus af; “Liberating Self-Destruction”. Black, snelle riffs, diepe duistere lagen en vocalen die door merg en been heen gaan. Een vreemde eend in de Nederlandse black metalbijt.

Upcoming events

zaterdag 25 maart 2023

GEANNULEERD || Bunker Club Presents: Duister FT.: RXmode + Mellow + DTST

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

Volledige overzicht