Doors: 11:30

Start: 12:30

Presale: € 15,-

De 40ste editie van Bunkerpop zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. En natuurlijk op dezelfde, vertrouwde locatie!

Aangezien we er een gigantisch feest van maken houden wij jou in de loop van de tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals; algemene informatie, de programmering en de timetable. Houd dus al onze kanalen goed in de gaten!

Weekendticket: €20,- / Vrijdagticket: €10,- / Zaterdagticket: €15,-

5 consumptiekaart: €12,50 / 10 consumptiekaart: €22,50 / 20 consumptiekaart: €45,-

Vortex Surfer

page1image5886640

Vortex Surfer is een Nederlandse band, opgericht in Kerkrade, Limburg. Het explosieve gitaar-noise quartet, bestaande uit broers Loek (Gitaar, Zang) en Marco (Drums) Engelen, Bram Stollman (Bass) en Michel Epe (Gitaar), maakt sinds 2007 muziek die beschreven kan worden als melodische noiserock. Een cocktail van Thurston Moore (Sonic Youth) met een scheut Elder en Motorpsycho.

 

Peuk (BE)

Een peuk is iets wat je achteloos wegsmijt of kapot stampt, nadat je er genot van hebt beluistering even verslavend als nicotine. Denk Hole, denk Pixies, denk Sonic Youth, denk The Breeders. Denk Peuk.

Peuk’s tweede album “Escape Somehow” verschijnt op 14 april op [PIAS].

gehad. Korte halen, lange trekken, tot diep in je longen en in je brein. En dan de grond op ermee, op naar de volgende rush. Laat net dat ook de muziek van Peuk omschrijven. Dit Limburgse trio legt graag een laag teer op je ziel.

Circle of Silence

40 jaar Bunkerpop! Dat moet gevierd worden en daar hoort natuurlijk Circle of Silence bij. Sinds de oprichting van de band, begin 2005, stond Circle of Silence 7 keer eerder op het festival, dat gehouden wordt op het plein voor de Oefenbunker, waar de band intussen 18 jaar repeteert! Ook ditmaal zal Circle of Silence je een melancholische mix van rauwe energie, subtiele melodie en opzwepende zanglijnen voorschotelen en je meenemen in een set vol nummers uit 18 jaar Circle of Silence! COS loves Bunkerpop, COS is Oefenbunker! Let’s celebrate!

XII Thorns

XII THORNS is een blackened deathcore band met teksten gebaseerd op gruwelijke films. Ze leveren een combinatie van zware, romp brekende breakdowns met krakende keelklanken en blastbeats die je huid eraf scheuren. We zijn trots op het verleggen van de grenzen van amelodisch sonische expressie met behoud van alle unieke elementen waar deathcore-luisteraars naar verlangen.

Detachments (UK)

Het in Londen gevestigde D e t a c h m e n t s ‘veelgeprezen Neo-MinimalWave / Coldwave-debuut zag vintage synth-liefhebber James Ford op productie. Hun liedjes hebben bewondering gekregen van tal van veelgeprezen smaakmakers zoals Andrew ‘Screamadelica’ Weatherall en Peter Hook van Joy Division. Eerdere onderscheidingen zijn onder meer: – BBC Radio 1 ‘Alternative Single of The Week’, The Guardian ‘Band of the Day’, Drowned in Sound ‘Single of the Week’, NME ‘Top Track’, Paul Lester/The Guardian ‘Best New Bands Of The Year’.

¡PENDEJO!

Heavy koper, brute riffage, beukende drums, cojones, en Spaanse teksten die je – zou je Spaans verstaan – doen afvragen “zeiden ze dat nou echt?” Jazeker
zeiden zij dat. En ze heten ¡PENDEJO!

¡PENDEJO! is een heavy rock band uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Hun muziek wordt omschreven als
heavy, verslavend, bruut en groovend, of zoals een Spaanse recensent het zo welsprekend verwoordde: “Heavy rock in Spanish with balls the size of Danny
de Vito”.

Raffnix

Raffinix is ​​een Duits-en Nederlandstalige band die in september 1999 werd opgericht in de Oefenbunker. Tot 2012 waren ze een integraal onderdeel en waren ze bijna altijd in en rond de Oefenbunker te vinden.

Andre, Janosch en Knuffi komen om een ​​glimlach op je gezicht te toveren en herinneren je aan vroeger tijden in de oefenbunker! Snel, punk en sexy as hell!

ACinDC

Zet je schrap voor de ultieme AC/DC tribute sinds tijden!

Deze speciale cocktail tussen de ritmesectie van ACTION IN DC, de Bon Scott performer John Blandford en de energieke Erwin Wuite als Angus, staan garant voor een spetterende AC/DC show!

De tientallen jaren podiumervaring in de AC/DC tribute wereld die deze rockers achter zich hebben, is duidelijk te proeven!

Songs van zowel de Brian Johnson, als Bon Scott worden verweven in één power set! Laat je verrassen door deze AC/DC tribute die zowel muzikaal als visueel af is!!

Reverse the Flow

Reverse the Flow is een band uit de Oostelijke Mijnstreek die al meer dan 15 jaar bestaat. Na een pauze en een switch tussen een aantal bandleden, is dit de perfecte match.

Verwacht vette Oldschool Hardcore met een dikke Metal saus. Verwacht een show met humor, stagedives, high fives en lekker 2 steppen.

Geïnspireerd door bands als ‘Terror’, ‘Madball’ en ‘Rotting out’!

Bronson Superfortress

Bronson Superfortress is een band uit de Oostelijke Mijnstreek en vind zijn oorsprong in de Oefenbunker.

Dit drietal kent elkaar al jaren en heeft na 2020 de kans gekregen om samen een set uit te werken en de nodige voorbereidingen te treffen om in 2023 live hun muziek te gehore te brengen.

De band maakt Stoner/ Doommetal. Meerdere bands hebben invloed gehad en dit hoor je ook terug in de dynamiek van de nummers die in goede zin afwijken van de typische sound.

Surprise Act!

Om het 40 jarig jubileum zo goed mogelijk te vieren speelt er op zaterdag 2 september een surprise act… Benieuwd wie dit zijn? Zorg dat je erbij bent!

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht