Doors: 18:00

Start: 18:00

Presale: € 10,-

De 40ste editie van Bunkerpop zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. En natuurlijk op dezelfde, vertrouwde locatie!

Aangezien we er een gigantisch feest van maken houden wij jou in de loop van de tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals; algemene informatie, de programmering en de timetable. Houd dus al onze kanalen goed in de gaten!

Weekendticket: €20,- / Vrijdagticket: €10,- / Zaterdagticket: €15,-

5 consumptiekaart: €12,50 / 10 consumptiekaart: €22,50 / 20 consumptiekaart: €45,-

Whores (US)

Het trio, opgericht in 2010 in Atlanta, Georgia, heeft zichzelf gevestigd als een van de meest succesvolle en gemotiveerde bands in het genre van vandaag. Elements of Helmet, Melvins en de Amphetamine Reptile Roster zijn overal in hun catalogus te horen, maar Whores is geen uitgebraakte throwback-act. Door intense, louterende live-optredens en de geperfectioneerde agressieve vasthoudendheid die aanwezig is op hun opnames, heeft de band een fervente aanhang gekregen die de komende jaren zeker niets anders zal doen dan groeien.

Ghostmind

GhostMind is een metal band, ontstaan uit ex leden van Naughty Dog en Freeman’s Icepick.

Alle leden hebben verschillende invloeden van Thrash Metal, Speed Metal, MetalCore en van Power/Melodic Metal tot Black Death Metal zelfs Deutchrock en Punk zijn te horen in de eigen nummers. Iedereen heeft zijn invloed op de nummers, waardoor er een combinatie van eigentijdse metal ontstaat.

GhostMind staat bekend om zijn passievolle optredens waarin ze tot het uiterste gaan.

Jenshar + Flame Still Burns

JENSHAR en FLAME STILL BURNS opgericht vanuit het “Moeke-Kollektief” komen naar Bunkerpop!

Ze brengen snoeiharde, maar ook melodieuze punk en dit wil jij natuurlijk niet missen!

Rats and Daggers

Een POWERTRIO dat de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk op zoekt. Rats and Daggers concentreert de slagkracht van IDLES, de schwung van QOTSA en de schijt-aan-alles attitude van Amyl and The Sniffers tot rappe punkrock projectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live zijn zij zowel ontwapenend als exceptioneel expressief en spelen zij met een energie die zo oprecht uit de tenen komt dat zij in een vlammende set ieder een momentele zo nodige toevlucht bieden uit hun dagelijkse sleur.

Tower Crane Towers

Geuren roepen beelden op, beelden inspireren woorden, woorden klinken muzikaal, muziek wekt emotie op en emotie beweegt het lichaam.

Op deze manier tracht TOWER CRANE TOWERS auditieve, visuele en tactische elementen te combineren tot een collectief geheel.

TOWER CRANE TOWERS is een melodische-punk band en dit jaar zijn ze te vinden op Bunkerpop!

 

Venus Twins (US)

“Tweeling telepathie” is echt. Venus Twins is Noise Rock van de identieke tweeling Jake en Matt Derting.

Hun telepathisch strakke optredens en chaotische podiumpresentatie hebben ervoor gezorgd dat het duo een naam voor zichzelf heeft gemaakt in de Brooklyn-scene.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht