Doors: 11:30

Start: 12:00

Presale: € 10,-

Box: € 13,-

De 39ste editie van Bunkerpop zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 3 september. En natuurlijk op dezelfde, vertrouwde locatie!

Aangezien we er een gigantisch feest van maken houden wij jou in de loop van de tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals; algemene informatie, programmering en timetable. Houd dus al onze kanalen goed in de gaten!

MAINSTAGE
-SOOMA (CH)
-Lake Louise
-Heisa (BE)
-Pothamus (BE)
-The Lost Tapes (DE)
-Under False Names
-Severant
40 JAAR LANDGRAAF STAGE
-Freaky T
-Never Without
.

*Earlybird tickets incl. 5 consumpties: € 17,50 (alleen online verkrijgbaar van 07 juli tot 08 aug.).
*Reguliere tickets en drank & eet tickets zijn online verkrijgbaar vanaf 08 aug.
*Online drank en eet tickets: 10 stuks € 22,50 / 20 stuks € 45,-

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Landgraaf in het kader van 40 jaar Landgraaf

SOOMA (CH)

SOOMA werd opgericht in Zürich. Het muzikale trio inspireerde al snel het publiek buiten Zwitserland, in Engeland en Oost-Europa.
Eind 2016 bracht de band hun eerste single ‘Violet Violence’ uit. In 2018 bracht de band hun titelloze debuut-LP «SOOMA» uit, met de 2 singles ‘Belgrade’ en ‘Karoshi’. En in februari 2020 brachten ze hun tweede LP ‘It’s all about to change’ uit.
 
Yannick Consaël, Fidel Aeberli en Victor Rassov nemen hun eigen sound mee op weg, touren door heel Europa en speelde tot op de dag van vandaag in meer dan tien landen!

LAKE LOUISE

Lake Louise is een post-psychedelische rockband uit
Heerlen. Opgericht tijdens de pandemie. Hun muziek is een mix tussen de psychedelische geluiden van de vroege jaren 80, new-metal en progressieve rock.
Aangevuld met visuals en een lichtshow die moeilijk zal zijn om te vergeten en ervoor zorgt dat je alleen maar meer wilt.

HEISA (BE)

Zelden dekte een bandnaam zo goed de lading als bij HEISA, drie Limburgse heren met de benen stevig op de grond en muzikaal goud in de handen. Bezeten en bemeten. Onbehaaglijk en bezwerend. Desoriënterend en toch catchy. HEISA is het allemaal, en het liefst tegelijk.

In de traditie van contraire bands die zich uitstrekken van Tool, over Battlestot Black Midi dolt het trio met ritmes, sferen en effecten. Geduldig opgebouwde spanning doorbreken ze op raak gekozen momenten met pijnigende gitaren en golven van distortion. De zang trekt niet alle
aandacht naar zich toe, maar is een extra instrument. Het resultaat: een volstrekt unieke sound.

POTHAMUS (BE)

Met een mix van sludge, tribal en post-rock elementen, neemt Pothamus je mee op een betoverende trip. In de raadselachtige wereld van dit trio – gevormd door repetitieve riffs en zwevende drones ondersteund door trance-opwekkende percussie en schurende baslijnen – staat de zoektocht naar betekenis centraal. Zorg ervoor dat je deze boeiende reis live bijwoont.

“Tune low, turn up, drift off.”

THE LOST TAPES (DE)

De vier muzikanten van THE LOST TAPES uit Aken zijn in de loop der jaren actief geweest in tal van bands van verschillende genres en leven nu hun liefde uit voor het postpunk/wave geluid van het eerste uur, dat bands als Joy Division, Bauhaus of Cure hebben gevormd. Hun tweede album “Dishonesty” werd uitgebracht in februari 2019 op Rockstarrecords.

UNDER FALSE NAMES

Under False Names is een jonge band uit de regio parkstad. Met hun energieke mix van hardcore en metalcore zal dit vijftal voor de nodige beweging zorgen, dus get ready to mosh!

SEVERANT

Severant brengt psychedelische geluiden tot leven door hun liefde voor de late jaren 60 en vroege jaren 70 te combineren met hun aantrekkingskracht tot het donker. Een gestage groove vastgelegd door drummer Koen, opgesloten in de melodieuze baspartijen gespeeld door Riccardo geeft vrijheid aan de ongetemde gitaarriffs gespeeld door Erik en Loet die het harmonische geluid toevoegt. De emotioneel geladen zang gezongen door Erik voert de nummers naar nieuw terrein. Hun nummers ontstaan met uitgebreide jams die resulteren in het organische gevoel dat Severant brengt, dat is de essentie van de band.

FREAKY T

Freaky T probeert met haar woorden en melodieën de zielen van de luisteraars te bereiken en te verbinden. Een buitengewone artiest die een wijde variatie aan muzikale en persoonlijke invloeden omzet door het diepst van haar ziel te bewandelen.

Met passie voor het licht in onze duisternis stelt zij haar hart en ziel open. Een intense luisterervaring die persoonlijk en op een natuurlijke manier waarachtig is. De lange en voortdurende strijd met haar gezondheid inspireerde tot een bijzonder repertoire aan nieuwe muziek en collaboraties.

Samen met gitarist Andreas Philipp, percussionist Rob Wunderink en bassist Richard van der Hoeven breekt Freaky T deze zomer de jarenlange stilte.

Never Without

Never Without is een band die bestaat uit vier spontane, gepassioneerde vriendinnen uit Limburg, die samen het beste uit elkaar en hun talenten naar boven halen. Doordat ze een gezamenlijke passie delen voor muziek, springen de vonken ervan af. Ja, zelfs bij hun, waar de setting wat kleiner is.

Upcoming events

vrijdag 12 augustus 2022

Snuffelpop Eindpresentatie

zaterdag 20 augustus 2022

GEANNULEERD || Snuffel Lab Eindpresentatie

zaterdag 27 augustus 2022

EP Release: Buzzard’s Brew + Martin Sillen

zaterdag 24 september 2022

Freestyle United

vrijdag 30 september 2022

EP Release: Hence the Bravery + The Avery Fallon Band + Tommy Gazer

Volledige overzicht