Doors: 21:00

Start: 21:30

Presale: € 6,-

Box: € 6,-

Het einde van het jaar komt langzaam inzicht en het nieuwe jaar trappen we af met een dikke Bunker Underground editie.
Hier alvast een voorproefje wat onze techno liefhebbers in Parkstad te wachten staat!

Carara (DE)

Carara ( DE ) komt uit Berlijn en woont tegenwoordig in Aken waar deze man zijn techno imprint dubbel en dwars heeft verdient over de afgelopen 20 jaar!
Musikbunker in Aken is zijn thuishaven en met een resident avond voor het concept van Mikka tijdens Vision en Substanz weet hij de nodige techno beats uit de speakers te knallen.
Carara heeft heel wat dikke releases op zijn naam staan en labels, waaronder het label Monotoon Recordings uit Heerlen met leuke collabs tussen Dann At Bridges en DTST.

Gino Pasarella

Gino Pasarella is zeer zeker een naam in parkstad die je in de gaten moet houden.
Samen met Tom Welling runnen zij het label Minimahlzeit dat voorheen van de gebroeders Bouwers was.
Dit concept was binnen Parkstad in Poppodium de Nieuwe Nor toon aangevend geweest.
Gino en Tom Welling hebben dit stokje overgenomen om het concept een nieuw leven in te blazen en het te koppelen aan een digitale platenlabel.
Het label Minimahlzeit begint op dit moment zijn vruchten af te werpen met heel wat mooie namen in de undergroundscene.
Na avonden van CULT, Main Dish en in de Musikbunker in Aken wordt het langzaam tijd dat deze man ons in de Oefenbunker een dikke duistere, minimalistische techno set komt draaien.

Tim Deetakt

Tim Deetakt is een oude rot in het vak! Samen met Tim Overdijk ( Zwartkrijt Records ) en DJ COR ( The Basement/Compresmode ) heeft deze man heel wat mooie producties op zijn naam staan.
Zijn producties zijn o.a. te vinden op het Britse label Revolucion Records en Tim Deetakt gaat zijn debut maken in 2017 samen met SNSTR op het label Monotoon recordings uit Heerlen.
Tim Deetakt heeft binnen Parkstad zijn naam achtergelaten bij feesten van Code Rood, Deep en de Nieuwe Nor om zijn hoogtepunten binnen Parkstad op te noemen.

DTST

DTST, co-founder van Bunker Underground samen met Dann At Bridgesen de Oefenbunker hebben in het collectief haar visie gericht op talentvolle producers en dj`s die je in de mainstream techno scene niet zult terug vinden.
Kwaliteit en innovatie staat bij deze heren bovenaan op het gebied van hun underground concept.
DTST runt samen met Dann At Bridges het label Monotoon recordings dat is gevestigd in Heerlen ( Parkstad ). Met het label zijn deze heren internationaal flink aan het groeien en zij worden goed opgepikt door gevestigde artiesten zowel nationaal als internationaal.
In 2017 staan heel wat top releases in de pijplijn en richten zij zich met diverse labelavonden of techno concepten buiten Limburg. Het label is ook vooral gericht om talentvolle producers uit Limburg op Monotoon Recordings te gaan releasen.
Bunker Underground in de Oefenbunker en samen met de Oefenbunker is voor dit concept een belangrijke kweekvijver om een nieuwe sound en doelgroep aan te boren.
Verwacht van deze heren nooit een uitverkochte avond maar een kwalitatieve avond waar de muziekstromingen op nummer 1 staat!
Zij gaan voor de liefhebbers en de intimiteit waar deze club de Oefenbunker geschikt voor is.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht