Doors: 19:00

Start: 20:00

Box: € 3,00

Op zaterdag 29 juni opent Buzzard’s Brew het Park City Live festival in Heerlen. De vier ‘Funky Boys’ en ‘Independent (wo)man’ Jessica zijn pas enkele maanden bij elkaar, maar als winnaars van de ‘We Aar Bek’-bandwedstrijd mogen zij nu al het uitverkochte festival opwarmen. Kun jij er niet bij zijn maar wil je ons wel bekijken en lekker komen ‘djensen’ met onze Mr. Funky Boys? Kom dan 23 juni naar de Oefenbunker in Landgraaf! Voor maar €3,- heb jij de beste avond van je leven, en ben je veel goedkoper dan uit dan op Park City Live! Win-win dus!!
Supports van deze avond zijn Stompin`Grounds & Jessie Cloostermans

Buzzard’s Brew is een 5-koppige funkband, bestaande uit Jessica Lenderink (zang), Wout van Haaren (gitaar), William Daelemans (drums), Thomas Kuijpers (bas) en Jaap Nunnink (keys). Buzzard’s Brew combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!

Stompin` Grounds

Stompin’ Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it!

Jessie Cloostermans ( Loxley Lane )

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht