Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Changing Tides

CHANGING TIDES is een metal band met 5 leden uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van stevige gitaarriffs, diepe
breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

XII Thorns

XII THORNS is een blackened deathcore band met teksten gebaseerd op gruwelijke films. Ze leveren een combinatie van zware, romp brekende breakdowns met krakende keelklanken en blastbeats die je huid eraf scheuren. We zijn trots op het verleggen van de grenzen van amelodisch sonische expressie met behoud van alle unieke elementen waar deathcore-luisteraars naar verlangen.

Subvergence

SUBVERGENCE is een Belgische deathcore band die de zware elementen van death en black metal combineert om een ​​intens en agressief geluid te creëren. Met tanden spuwende breakdowns, vingerbrekende riffs en smerige zang is Subvergence niet voor bangeriken.

Upcoming events

vrijdag 23 juni 2023

Vista College Presentatie FT.: GrooveMasters + Jupiter

vrijdag 1 september 2023

Bunkerpop 2023 – #40

zaterdag 16 september 2023

Jim Bob (Carter USM) (UK)

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Primal Age (FR)

Volledige overzicht