Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Changing Tides

CHANGING TIDES is een metal band met 5 leden uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van stevige gitaarriffs, diepe
breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

XII Thorns

XII THORNS is een blackened deathcore band met teksten gebaseerd op gruwelijke films. Ze leveren een combinatie van zware, romp brekende breakdowns met krakende keelklanken en blastbeats die je huid eraf scheuren. We zijn trots op het verleggen van de grenzen van amelodisch sonische expressie met behoud van alle unieke elementen waar deathcore-luisteraars naar verlangen.

Subvergence

SUBVERGENCE is een Belgische deathcore band die de zware elementen van death en black metal combineert om een ​​intens en agressief geluid te creëren. Met tanden spuwende breakdowns, vingerbrekende riffs en smerige zang is Subvergence niet voor bangeriken.

Upcoming events

vrijdag 15 december 2023

La Ultima (DE)

zaterdag 16 december 2023

Jubileum Afsluiting FT.: Dj Pat + D’r Lei va Kaalhei

zaterdag 27 januari 2024

Point Break + AMMO + Bronson Superfortress

zaterdag 24 februari 2024

Distant + For I Am King | Hard In Heerlen |

zaterdag 6 april 2024

PROJECTOR (UK)

Volledige overzicht