Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 6,-

Box: € 6,-

Een Country avond met Big Lake Tiny ( Eindhoven/ Den Bosch) , Violet’s Tale ( Heerlen) en Cedar Spring (Heerlen/Eygelshoven). Deze drie bands zullen de avond vullen met Country muziek. Hoewel ze allemaal onder de genre Country vallen zullen ze u verrassen met ieder een eigen sound en invloeden. Laat de voetjes van de vloer en laat u meeslepen door de melodieuze ballads en de galopperende nummers die ieder een verhaal vertellen.

Big Lake Tiny

Vijf mannen met een voorliefde voor Americana, gitaren en popmuziek spelen samen in deze band. Met een muzikaal verleden in energieke lo-fi- en gitaarbands is er nu de alt-pop-country van Big Lake Tiny.
Zelf geschreven songs met invloeden uit alternatieve country en West Coast popmuziek. Energiek en meerstemmig met een dwangmatige drang naar melodie.

In 2017 verschijnt de EP Boat. Vijf eigen nummers opgenomen in de Void Studio te Eindhoven met Pieter Kloos (aka Pidâh).

Violet`s Tale

Violet’s tale ontstond eind 2014 als een samenwerking tussen Edith Spies Wawrowska en Jeroen Rabeling, maar groeide gedurende een periode van twee jaar uit tot een volledige band, met als huidige bezetting Stef Eggen op drums, Jochem Stouten op basgitaar en sessie gitarist Brandon Spies.

Alhoewel het hart van de band bij de countrymuziek ligt, gaan ze geregeld aan de grenzen van dit genre voorbij door invloeden van verschillende andere stijlen in hun songwriting-proces mee te nemen. Deze benadering zorgt voor een gevarieerd repertoire, dat zowel meeslepende ballads als opzwepende, galopperende nummers bevat.

Op het podium is de band energiek, en komen hun songs met enthousiasme over in de zaal; de passie voor de muziek is duidelijk zichtbaar. Twee jaar lang in en rondom de Benelux spelen heeft hen tot een respectabele naam in de regio gemaakt, en er wordt onvermoeid gewerkt om hun muziek te brengen tot ver daar voorbij.

Cedar Spring

Cedar Spring is de thuisbasis van songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen. Al ruim zeven jaar zit het tweetal in een achtbaan vol eigen geschreven songs die nauw aansluiten bij het Alternative Country genre. Een optreden tijdens de uitreiking van The Dutch Country Music Awards, enkele jaren geleden, werd koersbepalend en paste het originele repertoire als puzzelstukjes in elkaar. Met harmoniërende zang en gewapend met gitaren speelt Cedar Spring vooral eigen werk, hier en daar afgewisseld met ludieke covers.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht