Doors: 19:00

Start: 20:00

Entree: Gratis

Onder het motto ‘samen doen’ organiseert de Oefenbunker een concertavond in het teken van ‘De week van de Limburgse Popmuziek’.
Met lokaal, opkomend talent gaan we er op zaterdag 22 juli een groot feest van maken!

Rocket Fuel Lighters

Het verhaal van Rocket Fuel Lighters (RFL) begint in 2014, toen 3 mannen van middelbare leeftijd, zwaar gehinderd door hun midlifecrisis, bij elkaar kwamen en zich afvroegen: hoe kunnen we ons leven wat meer swing geven? Veel te jong om de tijd te doden met nutteloze spelletjes petanque. Dus besloten ze een rockband op te richten. Vooral omdat ze allemaal een geschiedenis in de muziek hadden.

Unwise

De band bestaat al meer dan 15 jaar maar heeft wel enkele wisselingen in bezetting gekend. De unieke samenstelling met 3 zangeressen, waarvan eentje sax en eentje dwarsfluit speelt, zorgt voor een aantal verrassende repertoirekeuzes, die niet zo snel door andere bands gespeeld worden. Verder bestaat de band uit een gitarist, basgitarist, drummer en keysboards. Het repertoire is erg breed en bestrijkt covers van de jaren 80 t/m 2020 die net even buiten de top 10 liggen. Het unieke geluid verrast menig toehoorder die ons voor het eerst hoort maar bovenal is het lekker muziek maken!

Upcoming events

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

zaterdag 28 oktober 2023

Harsh Frequencies Over Limburg II

Volledige overzicht