Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 11,-

Box: € 15,-

De Nederlandse alternatieve metalband DEAR MOTHER heeft zich ontwikkeld tot een internationale act met hun upbeat, bitterzoete, ronduit smerige en elektro-geïnfuseerde metal. Met pas elf shows op hun naam heeft de band op verschillende prominente locaties gespeeld, waaronder de metalcruise 70.000tons of Metal en het Metaldays-festival in Slovenië.

Dear Mother

 

De band staat bekend om het neerzetten van een bijzondere sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Ze spelen een beperkt aantal shows in Nederland, bewust in kleine zalen voor een extra intieme ervaring. De eerste singles ‘12 Years In Exile’, ‘Symbiose’, ‘Satellite’ en ‘Invincible’ werden snel opgepikt door Spotify-afspeellijsten die miljoenen streams bereiken. Het eerste studioalbum ‘Bulletproof’ werd met succes gecrowdfund en in eigen beheer uitgebracht in 2021.

Op 1 maart 2024 verschijnt hun nieuwe single ‘Threads’, gevolgd door hun EP ‘Necessary Darkness’ op 19 april. Verwacht een bijzonder optreden met een paar bekende gezichten uit de Limburgse metal scene!

De bandleden van DEAR MOTHER zijn:

Merel Bechtold op gitaar, David Pear zang, Ferry Duijsens op gitaar, Desmond Kuijk, op bas en Ruben Israel op drums.

 

 

Luna Kills (FI)

 

Het Finse Luna Kills heeft een zwaar maar pakkend rockgeluid verfijnd dat doorspekt is met popinvloeden en blues- en jazzinspiratie, die zij omschrijven als ‘energiek, fel en iconisch’.

Hun originele en stijlvolle kijk op heavy muziek is niet onopgemerkt gebleven in de Finse metalscene, zoals de band vaak is geroemd als meest interessante nieuwkomers en de meest veelbelovende nieuwe act, Dat leverde nationaal al enorm veel airplay op.
De charismatische frontvrouw Lotta staat bekend om haar sterke vocale prestaties, variërend van soepelere popzang tot metalcore-achtige screams, zoals te horen op hun nieuwste singles ‘We Are Born To Die’, ‘Super Sick’ en ‘Deep Cuts’.
Vorig jaar toerde Luna Kills uitgebreid door Finland – eerst met Lost Society, later in het jaar met het legendarische Sonata Arctica en Bloodred Hourglass, naast optredens op verschillende rockfestivals.
De band staat nu te popelen om hun rauwe energie en bitterzoete klanken voor een internationaal publiek te spelen. Zoals nu dus tijdens hun allereerste shows in Nederland als support van Dear Mother.
Vanaf maart 2024 is de band ook te horen in de populaire videogame Beatstar, met gemiddeld maar liefst 4,8 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

Upcoming events

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

vrijdag 17 mei 2024

Newmoon (BE) + 32 Ohm

Volledige overzicht