Doors: 20:00

Start: 20:45

Presale: € 8,50

Box: € 12,50

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die ’s zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet.”

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).

Als dit alles nog niet genoeg redenen zijn om je op zaterdag 12.01.19 in de oefenbunker te Landgraaf te verwelkomen, dan weet ik het ook niet meer. Ik zou zeggen “join” t feestje.

Discography : Going Out – EP (2009)
Wanna Be Famous – EP (2012)
High Five – Album (2014)
Hit me with your best shot – 7 inch single (2015)
Back With A Bang! – Album (2017)

Bandleden : Mirjam Sieben – zang/gitaar/orgel
Jeroen Teunis – gitaar/zang
Marc Eijkhout – bas/zang
Suzanne Driessen – drums/zang

Balls Gone Wild (DE)

is de support van The Dirty Denims. Een aantal jaren geleden waren ze voorprogramma bij “Cliff ‘em All” in de Oefenbunker en verrasten ze vriend en vijand. Balls Gone Wild is de Punk en Hardrock. De sound van de 70er en 80er Jaren met een frisse wind en t klinkt alsof Motörhead en AC/DC bij een Zweedse Gangbang Party iets te ver zijn gegaan…. Don’t shoot the Messenger !!!

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht