Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 19,50

Box: € 22,-

𝐁𝐞𝐞𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐧𝐤𝐞𝐫!🦾
Op zaterdag 24 februari staan DISTANT en For I Am King in de Oefenbunker te Landgraaf! Distant, gevormd in 2014 is geworteld in Rotterdam en Bratislava (Slowakije) en vermengt hyper-dissonante downtempo deathcore met slamming brutal death metal en beatdown. Met tours in de EU en de VS, hebben ze zich door de jaren heen gevestigd als een sterke speler in de Deathcore-community. Special guests ‘For I Am King’ staan bekend om hun moderne, complexe metal met hypnotiserende melodieën en hebben wereldwijd opgetreden op podia zoals Jera On Air, Wacken Open Air en Metal Days.

Distant

Er zijn maar weinig bands die energie, intensiteit en extreme brutaliteit combineren zoals deathcore-giganten Distant dat doen. Nog minder bands zijn in staat de luisteraar te verpletteren in zo’n meeslepende, conceptuele ervaring, niet alleen vergezeld van thematische lyriek, maar ook van een roman met geschreven overlevering die daarbij hoort. Distant is echter een van die bands die in staat is beide te doen, en nog veel meer.

For I Am King

De Nederlandse metalband FOR I AM KING maakt zich op voor de release van hun gloednieuwe volledige studioalbum ‘Crown’ – de eerste release van de band sinds het tweede album ‘I’ uit 2018. Het vijftal biedt moderne, complexe en furieuze maar altijd pakkende metal met hypnotiserende melodieën, gedreven door de unieke zang van frontvrouw en eyecatcher Alma Alizadeh. Het komende album zal op 19 januari 2023 uitkomen en zal de spreekwoordelijke kroon vormen op de tienjarige carrière van het kwintet.

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht