Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 11,-

Box: € 13,-

DOODSESKADER (“Death Squad”) is het nieuwe geluid van ‘Sonic Terror’ van Tim de Gieter (Amenra, Every Stranger Looks Like You,…) en Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov, The K,…). Na 16 jaar vriendschap heeft het paar hun krachten gebundeld om een barbaars geluid te maken als een geen ander. Door het harde karakter van sludge feilloos te combineren met elementen van 90’s grunge en hiphop, creëert de toepasselijk genaamde DOODSESKADER met succes een geluid dat veel groter is dan hun bescheiden instrumentatie.

Hun eerste plaat “MMXX : Year Zero” biedt een verontrustende maar bevredigende blik in hun brute en meedogenloze universum. Samen bieden ze een nieuwe kijk op deze stijl met hun smaakvolle opnames van melodie en berekende chaos.

Modder (BE)

Modder begon als een passieproject tussen gitarist, songwriter en producer Mathlovsky en zijn oude metgezel Gregory Simons op drums. In november 2020 brachten ze hun massale eerste single ‘Mudslinger’ uit. Dat is een indrukwekkend riff-festijn van 21 minuten waarin wordt verwezen naar artiesten als Sleep en Meshuggah. Na de release van ‘Mudslinger’
bassist Maurice van der Es, voegden gitarist Maxime Rouquart en synthtovenaar Simon Felix zich bij het duo om de sonische chaos uit te breiden tot een strakke en beukende live band.

Upcoming events

vrijdag 12 augustus 2022

Snuffelpop Eindpresentatie

zaterdag 20 augustus 2022

GEANNULEERD || Snuffel Lab Eindpresentatie

zaterdag 27 augustus 2022

EP Release: Buzzard’s Brew + Martin Sillen

zaterdag 3 september 2022

Bunkerpop 39

zaterdag 24 september 2022

Freestyle United

Volledige overzicht