Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 8,-

Box: € 10,-

Het is tijd voor feest! Waarom? Buzzard’s Brew heeft niet alleen 1 EP Release die snel ingehaald moet worden, maar het is zelfs tijd voor een 2e EP Release!

En dit feestje willen zij nergens liever vieren dan in de Oefenbunker in Landgraaf! Dus heb jij zin in goede vibes, leuke dansjes en geweldige muziek? Dan zet zaterdag 27 augustus in je agenda en bemachtig snel jouw tickets!

Buzzard's Brew

Buzzard’s Brew is een zeskoppige discopop/funkband uit Nederland. Ga terug naar de jaren 80, maar met een modern tintje. Wie houdt er niet van een groovy baslijn, krachtige zang en heel veel energie?
‘It’s just a One Night Dance!’

Martin Sillen

Bij de songs van Martin Sillen hoor je altijd een mix van meerdere gevoelens, gedachtes en melodieën. Als luisteraar hoor je innerlijke strijd, het gevecht van meerdere kanten maar voel je ook de extase als de harmonie ontstaat.
Martin Sillen combineert met band een stevige groove met harmonieën die afwisselend bevrijden dan weer spanning opbouwen. Met alternatieve indie rock en catchy hooks zal Martin Sillen nog lange tijd in je hoofd doorklinken.

Upcoming events

zaterdag 3 december 2022

The Kingsmen Tour FT.: Point Break + Lake Louise + Sugar Punch

zaterdag 10 december 2022

John Corabi (US)

donderdag 15 december 2022

BRUIT ≤ (FR)

zaterdag 17 december 2022

Bloody Sabbath

zaterdag 21 januari 2023

Nö Class

Volledige overzicht