Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Ditch The Volume’s nieuwe EP ‘let my loneliness feed your heart’ beschrijft het verhaal van het vinden van zijn innerlijke rust. Het leren omgaan met moeilijke situaties in het verleden die hem kwetsbaar maakten, slaagde hij er uiteindelijk in om te genezen, te groeien en een gelukkiger, beter en gezonder persoon te worden.

En de release van deze EP wordt nergens anders gehouden dan in de Oefenbunker. Zorg dus dat jij erbij bent!

Ditch the Volume

Net als een Supernova is Ditch The Volume de opkomende ster in het universum van muziek. Hij bracht zijn debut EP ‘Supernova’ uit op 24 juni 2022, en met deze EP wist Ditch The Volume wat het kost om catchy pop nummers te maken met zijn unieke gitaar sound. En samen met invloeden uit de EDM wereld creëert dat dé perfecte toon  voor elke sfeer.

Jenny Hazel

Jenny Hazel is waar Soft Bedroom Pop om draait. Mellow en hartverwarmende liedjes met verhalende teksten en een stem die garant staat voor kippenvel zorgen voor een ervaring die je terug laat komen voor meer. Het is niet alleen muziek, het is meegesleurd worden door de prachtige manier waarop ze haar publiek meeneemt op de reis van hun leven.

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht