Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Ditch The Volume’s nieuwe EP ‘let my loneliness feed your heart’ beschrijft het verhaal van het vinden van zijn innerlijke rust. Het leren omgaan met moeilijke situaties in het verleden die hem kwetsbaar maakten, slaagde hij er uiteindelijk in om te genezen, te groeien en een gelukkiger, beter en gezonder persoon te worden.

En de release van deze EP wordt nergens anders gehouden dan in de Oefenbunker. Zorg dus dat jij erbij bent!

Ditch the Volume

Net als een Supernova is Ditch The Volume de opkomende ster in het universum van muziek. Hij bracht zijn debut EP ‘Supernova’ uit op 24 juni 2022, en met deze EP wist Ditch The Volume wat het kost om catchy pop nummers te maken met zijn unieke gitaar sound. En samen met invloeden uit de EDM wereld creëert dat dé perfecte toon  voor elke sfeer.

Jenny Hazel

Jenny Hazel is waar Soft Bedroom Pop om draait. Mellow en hartverwarmende liedjes met verhalende teksten en een stem die garant staat voor kippenvel zorgen voor een ervaring die je terug laat komen voor meer. Het is niet alleen muziek, het is meegesleurd worden door de prachtige manier waarop ze haar publiek meeneemt op de reis van hun leven.

Upcoming events

zaterdag 1 april 2023

Twisted Sisters

vrijdag 7 april 2023

Tapsody presents: Barosz

zaterdag 8 april 2023

Turpentine Valley (BE) + Astodan (BE)

vrijdag 14 april 2023

Vista Talent Night FT.: Seperate Ways + Kapot + Dark Crystal

vrijdag 28 april 2023

Up The Irons

Volledige overzicht