Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 10,-

Box: € 12,-

Ditch The Volume’s nieuwe EP ‘let my loneliness feed your heart’ beschrijft het verhaal van het vinden van zijn innerlijke rust. Het leren omgaan met moeilijke situaties in het verleden die hem kwetsbaar maakten, slaagde hij er uiteindelijk in om te genezen, te groeien en een gelukkiger, beter en gezonder persoon te worden.

En de release van deze EP wordt nergens anders gehouden dan in de Oefenbunker. Zorg dus dat jij erbij bent!

Ditch the Volume

Net als een Supernova is Ditch The Volume de opkomende ster in het universum van muziek. Hij bracht zijn debut EP ‘Supernova’ uit op 24 juni 2022, en met deze EP wist Ditch The Volume wat het kost om catchy pop nummers te maken met zijn unieke gitaar sound. En samen met invloeden uit de EDM wereld creëert dat dé perfecte toon  voor elke sfeer.

Jenny Hazel

Jenny Hazel is waar Soft Bedroom Pop om draait. Mellow en hartverwarmende liedjes met verhalende teksten en een stem die garant staat voor kippenvel zorgen voor een ervaring die je terug laat komen voor meer. Het is niet alleen muziek, het is meegesleurd worden door de prachtige manier waarop ze haar publiek meeneemt op de reis van hun leven.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht