Doors: 16:00

Start: 17:00

Presale: € 2,50

Box: € 5,-

Na 3 edities met bands gaan we deze ronde op weg met Solo Artiesten. 3 Live shows, 3 Locaties, 3 landen achter elkaar. Waar we vanaf mei 2019 starten met Euregionale bands als; Indicolite (NL), Vapour Eyes (B), Shot Down in Reno (D) Loxley Lane (B), Uncrook (D) Defenestarte (NL),Forger (D), Lost From The Start en A Minor Problem (NL) in Locaties als; der Alter Schlachthof – Eupen (B), Pinu’u & Musikbunker Aachen (D) en de Oefenbunker te Landgraaf (NL). Zullen we voor deze vierde ronde “on the road” gaan met ; Mike Misfit (D), Jessie (B) en Mala (NL).

Mike Misfit (D)

Mike Misfit bracht meer dan een decennium al door met zingen en spelen van vier, vijf of zes snaarinstrumenten in verschillende beroemde, luide, beruchte en onbekende Punk bands, voordat hij in 2017 voor het eerst op het podium stond met niets anders dan een akoestische gitaar. Zijn teksten kronkelen tussen hoofdpijn, hartzeer, tragedie en komedie. Hoge verwachtingen en verbrijzelde dromen, terwijl de snotterige gitaar en zijn donkere, soms hese stem een directe verwijzing zijn naar zijn punkdagen. Een volledig album volgt nog op zijn debuut in 2018 E.P. “Simple Guy” in het voorjaar van 2020.

Jessie (B)

Jessie is een singer-songwriter uit Maasmechelen (BE). In de afgelopen jaren verdiende ze al haar strepen als zangeres/gitariste bij de band Loxley Lane, maar tegenwoordig kan je haar geregeld ook solo op een podium treffen. Gewapend met een gitaar en een overweldigende stem brengt ze een one-woman rockshow, gevuld met eigen werk en een occasionele cover. Invloeden van Trixie Whitley, John Mayer en Sara Bareilles loeren af en toe om de hoek, maar Jessie blijft vooral altijd zichzelf. Ontdek haar muziek dit jaar tijdens de Euregio Tour voor singer-songwriters!

Mala (NL)

Singer-Songwriter Mala (Martina Lucic) werd geboren in Kroatië en groeide op in Nederland. Het woord’Mala’ kan het beste worden vertaald als ‘meisje’ of ‘kleintje’, zoals haar vader haar nog steeds noemt. Op 3 april 2020 verscheen haar debuut-EP ‘Different But The Same’ en in februari is haar eerste, tweetalige, single ‘Black Stains’ verschenen. Haar muziek is persoonlijk, maar universeel met invloeden uit de country en folk.

Upcoming events

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Fatal Move (BE) + Blood of Kings + Cold Grip

zaterdag 7 oktober 2023

Hemelbestormer (BE) + My Diligence (BE)

vrijdag 13 oktober 2023

‘Hello Bristol!’ FT.: The Pleasure Dome (UK) & Knives (UK)

vrijdag 20 oktober 2023

Ronker (BE)

Volledige overzicht