Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 5,-

Box: € 7,50

Ontwikkeling Euregionaal Popcircuit (part II) gaat weer van start in oktober. Live shows doen, de grote motivatie/droom, als je in een band zit en er klaar voor bent. Het podium op en dan ook nog `t liefst de grens over. Dat eerste wil al redelijk lukken in onze regio, het podium ook nog, maar de grens over, daar stopt het vaak bij. In onze Euregio zou dit echter geen probleem moeten zijn en mede dankzij het project wat in mei voor `t eerst van start ging, waar we bands als Indicolite (NL), Vapour Eyes (B) & Shot Down in Reno (D) de mogelijkheid gaven om eindelijk eens makkelijker over de grens te spelen en dan ook nog met Warrior Soul (USA/D) als afsluiter. Dit was voor alle partijen een ervaring om nooit meer te vergeten. Voor de tweede editie hebben we Loxley Lane (B), Uncrook (D) & Defenestrate (NL), die op 03.10 Eupen (B), 04.10 Aachen (D) en op 05.10.19 in de Oefenbunker te Landgraaf (NL) aan zullen treden. 3 hongerige, jonge bands, die nu ook weer 3 dagen on the Road zullen zijn en in Landgraaf hun “Tour” zullen afsluiten.

Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via de vvk kanalen van de Oefenbunker maar ook mooie ltd. Hard tickets via de bands en www.therockonline.nl

Loxley Lane (BE)

Is een Powerrock kwartet uit Maasmechelen (België), bestaande uit Jessie Cloostermans op leadvocals en gitaar, Stephanie van Stiphout op bas en backingvocals, Maarten Dreesen op drums en Hanne Willems op toetsen & backingvocals. De band kende haar start in 2013. In de afgelopen jaren wonnen ze al meerdere muziekwedstrijden en speelden ze shows op onder andere Parkcity Live. In maart 2016 brachten ze hun debuut EP,‘Bold’ uit en de opvolger ‘Burning Bridges’ werd in maart 2017 op de wereld losgelaten en toonde meteen Loxley Lane’s vermogen om krachtige poprock nummers te maken, situerend tussen zacht en hard, langzaam en snel, tussen ruw en gepolijst. In 2018 bracht Loxley Lane de single ‘Crawling’ uit, die werd opgenomen in Rockstar Recordings (Niel, BE) met de bekende producer Staf Verbeeck (Arid, Hooverphonic, The Scene) achter de knoppen. A song that sounds like a slap in the face! Tegenwoordig verkent Loxley Lane nieuwe muzikale paden met de toevoeging van keys als ook elektronische elementen in hun sound. Het ultieme doel van de band is om het publiek te doen dansen en headbangen op hetzelfde moment. Met andere woorden: get ready to be blown away!

Uncrook (DE)

Uncrook is een Duitse Hard Rock/Metal band uit Aachen (D) die in 2011 ontstond. De band bestaat uit de oprichters ; Patrick Korr (lead vocals/guitar) en Marco Becker (drums/backing vocals), Gerrit De Bruecker (bass guitar/backing vocals) sinds 2017 en nieuweling Lucas Schuster (guitar) sinds 2018. De invloeden vonden de heren bij bands als : Alter Bridge, AC/DC, Avenged Sevenfold en Trivium.
Momenteel werken de mannen hard aan hun eerste release, met de werk titel :”Years Gone By”

Defenestrate

Deze talentvolle band is momenteel bezig met het landelijke traject van Popsport. Ze brachten afgelopen juni hun eerste single “Step by Step” uit. De naam Defenestrate is een oude marteling uit de jaren 20. Je hoeft dus ook geen lieftalligheid en confetti te verwachten bij hun shows maar zware gitaarriffs en keiharde gitaarsolo’s.” Defenestrate bestaat uit ; Franka Hoebers (zang),Dennis Schlag & Siem Adema (Gitaar), Jon Reintjens (Drums)en Micky Laheij (bas).

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht