Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 5,-

Box: € 7,50

Ontwikkeling Euregionaal Popcircuit (ronde III), gaat weer van start in januari/februari 2020. Live shows doen, de grote motivatie/droom, als je in een band zit en er klaar voor bent. Het podium op en dan ook nog t liefst de grens over. Deze mogelijkheid word door het Euregionaal Popcircuit een stuk makkelijker gemaakt. Na de succesvolle edities in mei en oktober van 2019 gaat ook dit jaar weer onvergetelijk worden!
Voor de derde ronde gaan we on the road met:

A Minor Problem (NL)

Is geen onbekende in onze regio en als finalist van Nu of nooit 2019 onlangs, was de jury al lovend, maar wonnen ze net niet. De band maakt een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie, een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de liveoptredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. De band bestaat uit; Dean Vrösch (Zang),Dominique Penders (Bas),Maikel Zerdoner (Gitaar), Juul Stikkelbroek (Gitaar) en Laura Winkens (Drums).

Forger (D)

Bestaat al sinds 2012 en werd ook vooral beïnvloed door hun oude helden uit het pop/punk genre. Dit uit Jülich afkomstige trio. De brutale vocals, de distortion guitar partijen, de kleurrijke baslijnen en vlugge drumpartijen typeren hun sound. Waarbij de melodie en de background vocals iets extra catchy’s eraan toevoegen.
De band bestaat uit; Roman Schmitz, gitaar en zang, Niklas Schmitz, Bas en Tom Schmidt drums.

Lost from the start (B)

Is een energiek poppunk/poprock quintet uit Limburg (BE). De band combineert melodische gitaarstukken met catchy, doch betekenisvolle teksten en biedt een hand aan mensen die hun weg zoeken in het leven. Opgelet, de liedjes kunnen dagen in je hoofd blijven hangen. Lost From The Start vond inspiratie in de bands en muziek waar ze vroeger naar luisterden, en weten toch een frisse en unieke sound te behouden. A trip down memory lane!
LFTS bestaat uit; Hilde(zang) Seppe (Gitaar), Jochen (Gitaar), Robby V. (Bas) en Robby M. (Drums)

Upcoming events

zaterdag 1 juni 2024

Mau Maus (UK) + Death Squad23

zaterdag 8 juni 2024

Phoenix Ashes + Sugarpunch + Darkk

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

zaterdag 19 oktober 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

Volledige overzicht