Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 13,-

Box: € 15,-

FATAL MOVE afkomstig uit Merksem, Antwerpen (België), begon in 2009 en bouwde al snel een naam op voor zijn keiharde hardcore en gepassioneerde optredens. Door tekstueel alles te bestrijken wat hen en hun collega’s bezighoudt en zorgen baart, bezorgde hun hoge energie op en buiten het podium hen een beruchte status. Verwacht een unieke mix van oldschool hardcore met stevige beatdownpartijen en headbangende riffs.
Eén ding is zeker: FATAL MOVE is erop uit om hun stempel te drukken op het lokale en internationale toneel en ze zullen niet stoppen totdat ze al je zielen hebben veroverd!

Blood of Kings

Afkomstig uit Weert (NL) bestaat BLOOD OF KINGS al ruim tien jaar en brengt Old-school hardcore vermengd met de beste delen van Eurocore, Beatdown en 80’s cross-over. Als je zin hebt in Dirty Hardcore, ga dan eens kijken!
Voor fans van: Terror, Biohazard, Strife, Death Before Dishonor.

Cold Grip

De uitdagingen van het leven kunnen ontmoedigend zijn en iedereen ervaart tijdens zijn reis wel een aantal hindernissen. Hardcore is voor COLD GRIP altijd een manier geweest om met deze steeds veranderende reis om te gaan en dat is precies wat we proberen te doen: je laten weten dat we nooit alleen zijn, zelfs als het leven uit elkaar lijkt te vallen.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht