Doors: 20:30

Start: 20:30

Presale: € 8,50

Box: € 10,-

First Bass is een gloednieuw Drum & Bass event waar dancefloor, rollers en neurofunk samenkomen. Het event wordt georganiseerd op steenworpafstand van Heerlen in de Oefenbunker in Landgraaf. De line-up wordt voorzien van lokale toptalenten die de kans krijgen om hun skills te delen met de dansvloer.

Ook benieuwd? Koop snel een ticket, want dit wil je niet missen!

Mychanik

Mychanik is een opkomende DJ uit Roermond die al vaker bij het bekende Weifeest Weekender en in de kroeg draaide. Laatst bevestigde hij zijn talent met zijn optreden bij Impulse in de Nieuwe Nor!

Genesis

Genesis, geboren en getogen in Heerlen, heeft het afgelopen jaar vaker op huisfeesten gedraaid waar hij mensen verliefd liet worden op Drum & Bass. Op 17 december heeft hij zich voor het echt mogen bewijzen bij Impulse en dat heeft hij gedaan!

Muon

Muon is een opkomende DJ geboren in Heerlen. Opgegroeid in een familie met muziek en optredens is het nu tijd voor Muon om zich te laten gelden. Na draaien op huisfeestjes en bij de studentvereniging in Heerlen krijgt hij de kans om het voor het grote publiek te doen!

X-Tase

X-Tase is een man met passie voor Drum & Bass en DJ’en. Zo heeft hij de kneepjes van het vak geleerd aan Genesis en Louweez, en heeft hij zijn eigen YouTube kanaal waar je zijn muzikaal avontuur kan volgen. Verder is hij de medeoprichter van het Rave Collectief Vocht gevestigd in Utrecht en bekend van zijn live set op de camping van Liquicity!

Louweez

Louweez is een beginnende DJ woonachtig in Heerlen. Draaien in de late uurtjes op huis- en studentenfeesten is zij niet vies van. Ze houdt zich niet bij één genre, zolang het maar hard is! Tijd om zich te laten horen aan de grote menigte.

JAGWAG & SŮNBURN

JAGWAG & SŮNBURN is een dynamisch duo uit Maastricht. Ze zijn van verschillende markten thuis en draaien vaker Drum & Bass, techno en house. Hun Drum & Bass-talent hebben ze laten merken op een feest van Alley Kitty Afterparty in het Landbouwbelang!

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht