Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 10,-

Box: € 15,-

FOR EVIGT (Volbeat tribute) & supp. Acts :
Romy Conzen en Marc Meesters in Landgraaf.
Onlangs stond t grote Volbeat op een uitverkocht Strijp S in Eindhoven, waar de fans die er
bij waren nu nog van na genieten. Om t feestje er een beetje in te houden heeft de
oefenbunker “FOR EVIGT” (Volbeat tribute) weten te strikken. Romzy Conzen uit Belgie en
Marc Meesters maken deze avond t programma compleet, die door the Rock 20th
Anniversary events promotioneel ondersteund wordt.

Elke bezoeker, in t bezit van een kaartje, ontvangt een Metal BINGO kaart waar op
deze avond leuke prijzen mee te winnen zijn.

* Dit event wordt door The Rock Online “gepowered”, hou de site / Facebook van The Rock Online / Rock On Your radio/ Facebook in de gaten voor leuke acties m.b.t. dit event , wat onder de noemer valt : “the rock ’s 20th Anniversary !”

For Evigt

Meezingers met snoeiharde riffs en swingende beats

In 2011 werd deze band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet. Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat
In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’ en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht. In 2017 werd de bandnaam veranderd in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, ‘voor altijd’ door hen gespeeld.

Met snoeiharde riffs, een swingende beat en herkenbare meezingers wordt het publiek meegenomen in een authentieke Volbeat-beleving.

FOR EVIGT VOLBEAT tribute is:
Michael Haack: vocals
Gijs Bax: bass
Andy Hermans: drums
Mickey Giesbers: lead guitar
Robin Schalken: rythm guitar

Romy Conzen

Is een Belgische singer songwriter die in 2012 haar eerste CD “Black as night” uitbracht. Na vele optredens in binnen en buitenland, radio aandacht zelfs in de UK and USA, werd in April 2017 haar CD “ V for victory” in Belgie uitgebracht, waar nu Nederland en de rest van de wereld zullen volgen. Volgens insiders is Romy “ the best next thing to come out of Belgium for a long time …”
Laat je deze avond verrassen, waar Romy alleen op t podium zal staan en vooral haar actuele CD zal promoten.

Marc Meesters

Marc Meesters behoeft geen lange introductie, een jongen ambitieuze muzikant uit de regio. Wat kan hij niet is alleen nog de vraag, iets wat hij onlangs weer eens bewees met zijn CD “Compromise” , waar hij vrienden en vriendinnen weer eens mee verraste, nu nog de doorbraak, want die kan niet lang meer op zich laten wachten. Kom en geniet van zijn talent, waar deze avond natuurlijk de focus zal liggen op zijn laatst verschenen werk.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht