Doors: 20:00

Start: 21:00

Entree: Gratis

KINGSNIGHT IN DE OEFENBUNKER

Na de succesvolle David Bowie en Pink Floyd tributes presenteert het Gathering team op Koningsnacht een speciale Kings & Queens editie. Ook op deze avond zullen jonge artiesten in de Oefenbunker hun licht laten schijnen over het veelzijdige en rijke oeuvre van diverse grootheden uit de popgeschiedenis.

Natuurlijk mogen Queen, Prince en The King (Elvis Presley) daarbij niet ontbreken. Maar reken ook op op muziek van bijvoorbeeld the Queen and Prince of Soul (Aretha Franklin en Marvin Gaye), the King of Reggae (Bob Marley) en the Queen of Disco (Donna Summer). En wat te denken van Kings Of Leon, BB King, Queens Of The Stone Age, King Crimson, Carole King?

Op donderdag 26 april aanstaande is de Oefenbunker the place to be voor iedereen die het Koningsdagweekend met een muzikaal feest wil beginnen. De presentatie is in de vertrouwde handen van King Mobe en na afloop is er een kingsnight afterparty met DJ Head Music.

De volledige programmering, bestaande uit lokale en regionale bands en singer-songwriters, zal de komende weken worden ingevuld.

Upcoming events

zaterdag 21 april 2018

Streekproduct Ft. Prospect + Voyages + Under False Names + Humayn + Crooked Morality

zaterdag 28 april 2018

AmyJo Doh and The Spangles (ESP) + The Pighounds (DE)

vrijdag 4 mei 2018

Freestyle United

zondag 6 mei 2018

Avenging Benji (US) + ODIUM (D)

donderdag 17 mei 2018

The Ex & Baby Galaxy

Volledige overzicht