Doors: 20:30

Start: 21:00

Presale: € 6,-

Box: € 7,50

Een super en goede mix van de beste, vrolijke, (vrouw)vriendelijke deep- en techhouse deuntjes van toen en nu gebracht in lange sets door DJ RILEY, Le Cher en Deep 91, gegarandeerd een te gekke avond vol vrolijkheid, gekkigheid, dansen, en vooral genieten: Go Insane!

Le Cher

Le Cher is een dj van formaat en zijn specialiteiten zit hem vooral in zijn entertainment. Zijn dj stijl is vooral te omschrijven met funk, disco, 80`s, Deep-House, Tech-House, Old-School sounds in zijn eigenzinnige dj set. Le Cher weet precies hoe hij zijn eigen dj set moet opvoeren naar een hoger niveau voor zijn publiek. Le Cher is de co-owner en de creatieve geest achter het concept “At the Villa Group” en “Funky Town” en hij beheert op dit moment het meest populaire club concept van Zuid Nederland en België. Met zijn dj act heeft Le Cher al heel wat feestjes, clubs en festivals op zijn naam staan zoals, Blue Marlin Ibiza (SP), Destino Pacha Ibiza (SP), Ocean Club Marbella (SP), Gili Islands Bali (IND), Extrema Belgium (BE).

DJ Riley

DJ Riley is een jonge dj/producer met heel veel talent afkomstig uit Kerkrade dat Parkstad muzikaal rijk is op het gebied van elektronische muziek. Zijn passie zit hem vooral in het draaien van diverse stijlen zoals Deep-House, Tech-House en Deep-Techno. Deze jongeman mag zeer zeker trots zijn met zijn draaikunsten op stages van Funky Town ( Solar, Mandala ), Rozenkranztanz Outdoor ( in zijn eigen geboorte stad Kerkrade ), Castle of Love, Intensss Outdoor, Park City Live, Groove Garden, om zo maar eens zijn hoogtepunten op te mogen noemen. 13 oktober 2018 zal Riley in de Oefenbunker komen draaien tijdens het house concept “Go Insane!”.

Deep 91

Deep 91 is een dj duo van twee hele goede vrienden dat bestaat uit de namen Gino Venelli en Etienne Leonardo in het Tech-House en techno genre. Deep 91 hebben hun muzikale sporen achtergelaten met Funky Family en bij Code Rood, Complex in Maastricht, Tech Yes in Eindhoven, Rozenkranztanz, PKHS in Tilburg, Timeless Outdoor, Essential Festival, Intensss Outdoor en bij Neverland Festival om hun hoogtepunten maar eens op te noemen.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht