Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

Hemelbestormer (BE)

HEMELBESTORMER is een Nederlands woord dat letterlijk vertaald kan worden als “stormer van de hemel”, maar wordt gegeven aan mensen met revolutionaire geesten en idealisten. Sinds 2012 opent Hemelbestormer de deuren naar een nieuw universum en schreeuwt een mix van diverse genres, of het nu gaat om postrock, sludge, ambient, doom en black metal, gecombineerd tot een instrumentaal licht-donker uitgebalanceerd geheel.

Het wapenteken van de Hemelbestormer is op verschillende plaatsen in Europa aangebracht. Ze gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Met minimalistische lichten en betoverende ruimteprojecties voelt elke show alsof je in een zwart gat wordt gezogen.

My Diligence (BE)

MY DILIGENCE heeft vanaf het begin harmonieën en pakkende hooks op een elegante en krachtige manier ingezet. Hun nieuwste album “The Matter, the Form and Power” (2022), geproduceerd door Francis Caste (Hangman’s Chair, Regarde les Hommes Tomber…) en gemasterd door Raphael Bovey (Gojira, Dirge, Kruger…), uitgehouwen een intense meeslepende en spontane soundscape, die nieuwe facetten voor de band blootlegt.

Ze keren terug naar de oorsprong van hun powertrio en duikt hals over kop in een schrijffase, waarbij ze melodieuze psychedelische Doom-stijlen verkent en een veel radicaler en gewelddadiger pad inslaat, terwijl ze de originaliteit behoudt die te zien was op hun vorige albums “My Diligence” (2015) en “Sun Rose“ (2019). Aankomende optredens op Alcatraz en Hellfest (2023) zullen zeker nog heel wat ijverige hoofden doen draaien!

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht