Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

Hemelbestormer (BE)

HEMELBESTORMER is een Nederlands woord dat letterlijk vertaald kan worden als “stormer van de hemel”, maar wordt gegeven aan mensen met revolutionaire geesten en idealisten. Sinds 2012 opent Hemelbestormer de deuren naar een nieuw universum en schreeuwt een mix van diverse genres, of het nu gaat om postrock, sludge, ambient, doom en black metal, gecombineerd tot een instrumentaal licht-donker uitgebalanceerd geheel.

Het wapenteken van de Hemelbestormer is op verschillende plaatsen in Europa aangebracht. Ze gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Met minimalistische lichten en betoverende ruimteprojecties voelt elke show alsof je in een zwart gat wordt gezogen.

My Diligence (BE)

MY DILIGENCE heeft vanaf het begin harmonieën en pakkende hooks op een elegante en krachtige manier ingezet. Hun nieuwste album “The Matter, the Form and Power” (2022), geproduceerd door Francis Caste (Hangman’s Chair, Regarde les Hommes Tomber…) en gemasterd door Raphael Bovey (Gojira, Dirge, Kruger…), uitgehouwen een intense meeslepende en spontane soundscape, die nieuwe facetten voor de band blootlegt.

Ze keren terug naar de oorsprong van hun powertrio en duikt hals over kop in een schrijffase, waarbij ze melodieuze psychedelische Doom-stijlen verkent en een veel radicaler en gewelddadiger pad inslaat, terwijl ze de originaliteit behoudt die te zien was op hun vorige albums “My Diligence” (2015) en “Sun Rose“ (2019). Aankomende optredens op Alcatraz en Hellfest (2023) zullen zeker nog heel wat ijverige hoofden doen draaien!

Upcoming events

vrijdag 23 juni 2023

Vista College Presentatie FT.: GrooveMasters + Jupiter

vrijdag 1 september 2023

Bunkerpop 2023 – #40

zaterdag 16 september 2023

Jim Bob (Carter USM) (UK)

vrijdag 22 september 2023

Smells like Nirvana

vrijdag 6 oktober 2023

Primal Age (FR)

Volledige overzicht