Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 13,-

Box: € 16,-

Hemelbestormer (BE)

HEMELBESTORMER is een Nederlands woord dat letterlijk vertaald kan worden als “stormer van de hemel”, maar wordt gegeven aan mensen met revolutionaire geesten en idealisten. Sinds 2012 opent Hemelbestormer de deuren naar een nieuw universum en schreeuwt een mix van diverse genres, of het nu gaat om postrock, sludge, ambient, doom en black metal, gecombineerd tot een instrumentaal licht-donker uitgebalanceerd geheel.

Het wapenteken van de Hemelbestormer is op verschillende plaatsen in Europa aangebracht. Ze gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Met minimalistische lichten en betoverende ruimteprojecties voelt elke show alsof je in een zwart gat wordt gezogen.

My Diligence (BE)

MY DILIGENCE heeft vanaf het begin harmonieën en pakkende hooks op een elegante en krachtige manier ingezet. Hun nieuwste album “The Matter, the Form and Power” (2022), geproduceerd door Francis Caste (Hangman’s Chair, Regarde les Hommes Tomber…) en gemasterd door Raphael Bovey (Gojira, Dirge, Kruger…), uitgehouwen een intense meeslepende en spontane soundscape, die nieuwe facetten voor de band blootlegt.

Ze keren terug naar de oorsprong van hun powertrio en duikt hals over kop in een schrijffase, waarbij ze melodieuze psychedelische Doom-stijlen verkent en een veel radicaler en gewelddadiger pad inslaat, terwijl ze de originaliteit behoudt die te zien was op hun vorige albums “My Diligence” (2015) en “Sun Rose“ (2019). Aankomende optredens op Alcatraz en Hellfest (2023) zullen zeker nog heel wat ijverige hoofden doen draaien!

Upcoming events

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

zondag 6 oktober 2024

This Charming Popquiz

Volledige overzicht