Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 8,-

Box: € 10,-

Grindcore in de Oefenbunker

Zie het als carnaval met andere muziek. Vergeet dan ook niet je tutu en opblaasartikelen mee te nemen voor in de moshpit! In de volksmond noemt men het georganiseerde ruis, vieze herrie, onverstaanbaar geschreeuw en gekrijs. Hoewel dit niet te ontkennen valt is het voor de kenners gewoon een feestje met veel blastbeats, slams en vulgaire onderwerpen, gecensureerd door grunts en screams. Deze avond biedt een variatie aan grindcore, zo komen deze avond old school grindcore, goregrind, powerviolence en extreme death/grind aan bod. We blijven niet binnen de grenzen! Deze avond spelen er ook bands uit België en Duitsland.

Human Waste

Moshpit geschikte brutal death metal uit Aken. Old school death metal riffs, blastbeats, nasty slams en grind. Wat wil je nog meer? Ben je een liefhebber van Suffocation, Dying Fetus of Malevolent Creation, kom dan zeker naar Human Waste kijken.

Ryvok

Grindcore uit Geleen, opgericht door twee leden van de gestopte band Wikser. Aan bas geen gebrek. Het ontbreken van de gitaar wordt opgevangen door de lompe, groovy geluiden die voortkomen uit hun twee bassen aangevuld met ultra-low pitch shifted vocals en teksten waar je rode oortjes van krijgt.

League of Mentalmen

Vanuit België komen ze naar Nederland om ons te vermaken. De power (slacker) violence band die snelle muziek speelt voor langzame mensen. Ze spelen snoeiharde korte nummers. Dit mag je zeker niet missen.

Grindbashers

Afkomstig uit Zwolle. Vastberaden een verschil te maken in de grind zijn ze in 2008 begonnen oldschool grindcore te maken. Ze weten van elk optreden een feestelijke aangelegenheid te maken. Grindbashers zal ook deze avond pogen ieders voetjes van de vloer, en de nekken los te krijgen.

Paramite

Helemaal uit het mooie, rustige Heerlen. Ze zijn begonnen met thrash metal en zijn richting death metal en grindcore gegroeid. Hun muziek is op hoog tempo. Waarom zou je het rustig spelen als het veel sneller kan? Op het podium geven ze zich helemaal en laten iedereen graag delen in het rauwe geluid van death metal en grindcore.

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht