Doors: 20:00

Start: 20:30

Presale: € 11,00

Box: € 13,00

Ioana Iorgu is een onafhankelijke muziekproducent, autodidactische gitarist en drummer gevestigd in Groningen. Ioana graaft haar nagels in je huid met de verontrustende maar boeiende sfeer die ze creëert met dissonante post-punk gitaren die je middenrif doet klapperen, en gortdroge beklijvende drums die direct contrasteren met de zacht gesproken kille teksten.

Live, treedt ze op als duo met Ollie Becker op drums waar de griezelige visuals begeleiden de onmiskenbare aanwezigheid op het podium van hun, terwijl de geluiden van haar onlangs uitgebrachte album ‘Mean Time’ weergalmen in de zalen. Ioana Iorgu zal een tijdje in je hoofd ronddwalen, gewoon om er zeker van te zijn dat het goed met je gaat.

 

F.I.X.

 

Met 70’s geïnspireerde ‘riff based groove rock’ en zelfs een vleugje blues en punk, lieten F.I.X. onlangs nog op ons podium zien dat ze met strakke riffs en rockende grooves een ruige set op het podium kunnen neerzetten. Of het nu gaat om punk, surf of smerige heavy rock, stilstaan is dus ook vandaag geen optie.

Upcoming events

zaterdag 9 maart 2024

The Machine + Bronson Superfortress

zaterdag 16 maart 2024

Peuk (BE) + Blue Gene (BE)

zaterdag 23 maart 2024

Sister May (BE) + Barosz

zaterdag 6 april 2024

PROJECTOR (UK)

vrijdag 12 april 2024

Desert Storm (UK) + Aetrox

Volledige overzicht