Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 7,-

Box: € 10,-

JazzBlazzt is een avond vol experimentele en spirituele klanken. Twee bands die experiment, improvisatie en lang uitgesponnen meditatieve soundscapes combineren. Opwekkende energie en trance-opwekkende drones middels gitaren, drums, sax en electronica.

KRISHNA is ’n samenwerking tussen de experimenteel techno producer DRVG CVLTVRE en de Dead Neanderthals. KRISHNA brengt ’n oneindige variatie van strakke ritmes, ’n massieve golf van saxofoon en een eigenaardige combinatie van elektronische geluiden gemixt in ’n heavy space trip.
KRISHNA is : Vincent Koreman (DRVG CVLTVRE) – synths / electronics / processing
René Aquarius (Dead Neanderthals / Heavy Natural) – drums
Otto Kokke (Dead Neanderthals / MNHM / MÖTHRA!) – saxophone

MÖTHRA! heeft geen idee waar ze mee bezig zijn. Harde wilde improvisatie die zacht en uitgesponnen overkomt, of andersom. Recht in je gezicht of teruggetrokken zoekend. Geen noot teveel, maar zeker niet te weinig!
MÖTHRA! is: Pieter Holkenborg (Automatic Sam / Ten East) – guitaar
Ries Doms (The Kik / Hooghwater) – drums / percussie
Otto Kokke (Dead Neanderthals / MNHM) – saxofoon

Orphax

Orphax is het muzikale project van Sietse van Erve met een focus op minimal, ambient en drone. Zijn muziek richt zich op een ontwikkeling naar microtonale geluiden, waarbij tijd en ruimtelijkheid belangrijke factoren zijn. Het resultaat is een bijna statische vorm van geluid waarbij ontwikkeling in de muziek ondergeschikt wordt aan de luisteraar die elk besef van tijd verliest.

CS²

CS² (lees coreshiftsquare) is de noisy spin-off van Mike Kramer’s Techno|Ambient project Core Shift. CS² produceert zware beats met complex gelaagde geluiden en herhalende thema’s die zich langzaam ontvouwen tot een intense geluidsbeleving met een stevige voet in de wereld van Dark Ambient. Live ontvouwt het geheel zich in een rituele beleving waarbij esoterie en occultisme een rode draad voeren.
CS² = Mike Kramer

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht