Doors: 20:30

Start: 21:00

Presale: € 12,-

– Ritual Habitual

De in Rotterdam gebaseerde improvisatie band  Ritual Habitual is terug. De band maakte Tijdens de C-crisis een album wat ze 26. september graag aan jullie willen presenteren Van deze heren mag je ‘n sjamanistisch samenspel verwachten wat je mee gaat sleuren naar een plek die ergens anders is dan nu. Vorig jaar hadden ze hun debuut in De Graasj, en nu doen ze het nog ‘ns over bij De Oefenbunker in Landgraaf

Bestaande uit:

Riccardo Marogna [Italie]-(tenor sax, bass clarinet & electronics) 

Gonçalo Almeida [Portugal]-(doublebass & effects) 

Philipp Ernsting [Duitsland]-(drums)  

– SPOT
Jacq Palinckx en Edward Capel spelen ruim tien jaar samen in de Nederlandse zevenmansformatie VLEK en vijf jaar in de free rock band BluntAxe. Tijdens de coronacrisis hebben ze muzikaal contact gehouden door elkaar solo-opnames te sturen waar de ander weer op in speelde.
SPOT! staat voor een organische mix van vrije improvisatie, rockriffs, en abstracte klankwerelden. Compacte eigen composities dienen als kapstok voor muzikaal avontuur, voor zowel uitbundig als ingetogen, voor zowel snoeihard als muisstil, voor zowel groovy als free form.
Bestaande uit:
Edward Capel- saxofoons, altklarinet, elektronica.
Jacq Palinckx- elektrische gitaar

Bemachtig dan nu je tickets. Let wel; er zijn maximaal 12 kaartjes beschikbaar en alleen in sets van 2 te koop om de RIVM richtlijnen te kunnen waarborgen.

 

Upcoming events

vrijdag 28 juni 2024

Vista Talent Night FT. Sjanneke, Unfinished Project en American Castle

dinsdag 6 augustus 2024

Snuffelpop #9 – 6 t/m 9 augustus 2024

vrijdag 6 september 2024

Bunkerpop #41 – 6 & 7 september 2024

zaterdag 21 september 2024

The Ex

vrijdag 4 oktober 2024

Een Avondje Brood + supports

Volledige overzicht