Doors: 20:30

Start: 21:00

Presale: € 12,-

– Ritual Habitual

De in Rotterdam gebaseerde improvisatie band  Ritual Habitual is terug. De band maakte Tijdens de C-crisis een album wat ze 26. september graag aan jullie willen presenteren Van deze heren mag je ‘n sjamanistisch samenspel verwachten wat je mee gaat sleuren naar een plek die ergens anders is dan nu. Vorig jaar hadden ze hun debuut in De Graasj, en nu doen ze het nog ‘ns over bij De Oefenbunker in Landgraaf

Bestaande uit:

Riccardo Marogna [Italie]-(tenor sax, bass clarinet & electronics) 

Gonçalo Almeida [Portugal]-(doublebass & effects) 

Philipp Ernsting [Duitsland]-(drums)  

– SPOT
Jacq Palinckx en Edward Capel spelen ruim tien jaar samen in de Nederlandse zevenmansformatie VLEK en vijf jaar in de free rock band BluntAxe. Tijdens de coronacrisis hebben ze muzikaal contact gehouden door elkaar solo-opnames te sturen waar de ander weer op in speelde.
SPOT! staat voor een organische mix van vrije improvisatie, rockriffs, en abstracte klankwerelden. Compacte eigen composities dienen als kapstok voor muzikaal avontuur, voor zowel uitbundig als ingetogen, voor zowel snoeihard als muisstil, voor zowel groovy als free form.
Bestaande uit:
Edward Capel- saxofoons, altklarinet, elektronica.
Jacq Palinckx- elektrische gitaar

Bemachtig dan nu je tickets. Let wel; er zijn maximaal 12 kaartjes beschikbaar en alleen in sets van 2 te koop om de RIVM richtlijnen te kunnen waarborgen.

 

Upcoming events

zondag 27 november 2022

Mosae Zappa en Heerlen Jazzt Presenteren: Power to the Pipo + The Disco Boyz

zaterdag 3 december 2022

The Kingsmen Tour FT.: Point Break + Lake Louise + Sugar Punch

zaterdag 10 december 2022

John Corabi (US)

donderdag 15 december 2022

BRUIT ≤ (FR)

zaterdag 17 december 2022

Bloody Sabbath

Volledige overzicht