Doors: 20:00

Start: 21:00

Presale: € 11,-

Box: € 13,-

Edward Capel en Bart van Dongen zijn geen onbekenden van elkaar. Ze spelen al jaren samen in VLEK en Eddy & the Ethiopians maar in deze duo samenwerking zoeken Bart en Edward naar andere wegen. Vrij improviseren en spelend met unisono (eenstemmige) lijnen gecomponeerd door Capel wijken ze af, komen terug, keren om en gaan door in een andere gecomponeerde lijn van Edward.

Deze mini composities worden ook gedeeld met het duo G.L.I.T.S. van Bart Maris en Peter Vandenberghe. Hierdoor ontstaan nog meer wegen om in te verdwalen en naar terug te keren. Met als extra kleur de verschillende combinaties van blazersduo, piano-duo & kwartet.

G.L.I.T.S. (Getting Lost In Tiny Spaces), Verdwalen in kleine (klank)ruimtes.
Peter Vandenberghe en Bart Maris duiken vol enthousiasme in dit avontuur als duo, na 30 jaar in verschillende grotere formaties samen te werken (X-Legged Sally en Flat Earth Society, om de meest bekende te noemen). Als duo zoeken ze naar directere muzikale dialogen in steeds wisselende klanklandschappen met behulp van composities van Bart en vrij geïmproviseerde stukken (Tiny Spaces).

 

Bart Maris ( B ): Trompet/Fluegelhorn
Peter Vandenberghe (B) : FenderRhodes

Edward Capel (NL): rieten
Bart Van Dongen (NL): Wurlitzer-piano

Foto gemaakt door: Hugo Lefevre

Upcoming events

donderdag 18 april 2024

Dear Mother + Luna Kills (FI)

vrijdag 26 april 2024

Rats and Daggers + Hoofs

vrijdag 3 mei 2024

Blast Off – Stray Cats Tribute

vrijdag 10 mei 2024

A Burial at Sea (IE) + Inverness (CL)

zaterdag 11 mei 2024

Harsh Frequencies Over Limburg III

Volledige overzicht